Повезане вести

Звезда убедљива против Колубаре за прво место

Звезда убедљива против Колубаре за прво место

Дневник 20.03.2022
БЕОГРАД: Фудбалери Црвене звезде савладали су вечерас Колубару 3:0 (2:0) у утакмици 28. кола Суперлиге. Звезда је овом победом преузела лидерску позицију, уз меч више од Партизана, који сутра гостује у Сурдулици. Стрелци за… »
Станојевић опет прозивао Звезду: Врше ненормалан притисак, имали би два бода предности...

Станојевић опет прозивао Звезду: Врше ненормалан притисак, имали би два бода предности...

Спортски журнал 20.03.2022
Меч између Радника и Партизана на програму је у понедељак од 17 часова. Тренер Партизана Александар Станојевић рекао је да његова екипа иде на тешко гостовање у Сурдулицу, као и да ће покушати да остваре победу. „Идемо на… »
Ја нећу устукнути, макар никад више не радио овде: Ватрени говор Станојевића - нећу то да прећутим, идемо до коске!

Ја нећу устукнути, макар никад више не радио овде: Ватрени говор Станојевића - нећу то да прећутим, идемо до коске!

Мондо 20.03.2022
Тренер Партизана Александар Станојевић поручио је да је првенство у Србији регуларно, али да га неке ствари из другог дела сезоне брину. Тренер Партизана Александар Станојевић поручио је да је првенство у Србији регуларно, али да… »
Станојевић бесан на конференцији: Нисмо ми Звезда да хистеришемо, победили смо сто утакмица! (видео)

Станојевић бесан на конференцији: Нисмо ми Звезда да хистеришемо, победили смо сто утакмица! (видео)

Хот спорт 20.03.2022
Станојевић љут и отворен на конференцији! Фудбалери Партизана путују у Сурдулицу где иду на ноге Раднику на југу Србије, а пред незгодно гостовање за медије је говорио Александар Станојевић. Шеф струке партизана тврди да због… »
„Оштећени смо, треба ли да правимо хистерију као Звезда?“

„Оштећени смо, треба ли да правимо хистерију као Звезда?“

Спорт клуб 20.03.2022
Шеф стручног штаба Партизана Александар Станојевич пред гостовање Раднику (понедељак 17.00) рекао је да упркос коментарима мисли да његова екипа није пала у форми, као и да су оштећени за чист пенал. „Нисмо пали у форми. То… »
Станојевић опет грми: ''Звездин ненормалан притисак, није нам досуђен чист пенал!''

Станојевић опет грми: ''Звездин ненормалан притисак, није нам досуђен чист пенал!''

Спортске.нет 20.03.2022
После елиминације са европске сцене, Партизан се окреће наставку трке за титулу у којој је сада у знатно тежој ситуацији, у односу на почетак другог дела сезоне. Црно-бели у понедељак од 16 часова гостују Раднику у Сурдулици… »
Да ли Партизан треба да прави хајку као звезда? Станоје беснео - Тендециозно нам није свиран пенал јер они врше притисак

Да ли Партизан треба да прави хајку као звезда? Станоје беснео - Тендециозно нам није свиран пенал јер они врше притисак

Мондо 20.03.2022
Тренер Партизана Александар Станојевић био је љут због недавних дешавања у српском фудбалу, коментаришући трку за титулу првака, "вечитог" ривала Црвену звезду и притиске на Судијску комисију ФСС. Тренер Партизана Александар… »
Станојевића изнервирало питање о паду форме, „ударио“ на Звезду и суђење

Станојевића изнервирало питање о паду форме, „ударио“ на Звезду и суђење

Нова 20.03.2022
Обећао је да ће увек бити отворен када говори о српском фудбалу и његовим фалинкама. Тренер Партизана Александар Станојевић негира да је његов тим ван форме и коментарише то како се доносе судијске одлуке у Суперлиги. Фудбалери… »
Идемо до коске, циљ је титула! Станојевић са доста емоција - "Јел требамо и ми као Звезда?"

Идемо до коске, циљ је титула! Станојевић са доста емоција - "Јел требамо и ми као Звезда?"

Вечерње новости 20.03.2022
ФОТО: ФК Партизан Нагласио је тренер Партизана да неће подлећи притисцима. - Нећемо се повући и нећемо бити ниједног тренутка да се нећемо оглашавати. Идемо до коске, нама је циљ титула и идемо да газимо из све снаге. Увек ћемо… »
Војводина се мучи и без Ђорђевића: Чукарички однео плен из Новог Сада

Војводина се мучи и без Ђорђевића: Чукарички однео плен из Новог Сада

Вечерње новости 19.03.2022
ФОТО: ФК Војводина "Лале" су уписале и пети везани пораз у домаћем првенству, упркос смени тренера Ђорђевића. Чукарички је савладао Војводину у Новом Саду са 2:1. У осталим мечевима Напредак је поражен од Вождовца са 3:1, док су… »

Вести дана »