Povezane vesti
Jasmina se zaljubila u beskućnika i imaju dvoje dece: Odvela ga na večeru i kupila mu telefon
Telegraf 20.03.2022
Njihova ljubavna priča papira i najromantičnijim filmovima. Da život piše romane, dokaz je Jasmina Grogan koja je na poseban način upoznala sadašnjeg supruga. Naime, Jasmina se zaljubila u beskućnika Makaulija Murkija kada ga je videla ispred jednog… »
Jasmina se zaljubila u beskućnika ispred supermarketa: Odbio je moj novac, a zbog njegovog gesta sam mu rodila decu!
Mondo 20.03.2022
Želela je da pomogne beskućniku, a nije ni slutila da će danas sa njim imati dvoje dece. Želela je da pomogne beskućniku, a nije ni slutila da će danas sa njim imati dvoje dece. Da neobične priče o ljubavi postoje, dokaz je Jasmina Grogan koja je na… »
Vesti dana »

"Uvek uz našu zemlju": Vučić ugostio Bin Zajeda: Posebno sam zahvalan što će biti gost na vojnoj paradi
Blic pre 31 minutajoš 2 povezane

Izmene u prevozu zbog vojne parade: Ovde je saobraćaj potpuno obustavljen, a neke linije menjaju trasu: Detaljan spisak
Blic pre 21 minutajoš 1 povezana

I crnogorska vojska sutra na vojnoj paradi u Beogradu: Oglasilo se Ministarstvo odbrane Crne Gore, evo ko će ih predstavljati
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Prekršio pravilo! Američki okružni sudija odbacio Trampovu tužbu protiv "Njujork tajmsa" zbog klevete
Blic pre 4 satijoš 1 povezana