Povezane vesti

Tina Ivanović 3 puta operisana zbog tumora, jedno je spasilo: Hvala doktoru i Bogu, sada sam ponovo zdrava i lepa

Tina Ivanović 3 puta operisana zbog tumora, jedno je spasilo: Hvala doktoru i Bogu, sada sam ponovo zdrava i lepa

Mondo 20.03.2022
Folk pevačica Tina Ivanović govorila je o tumoru dojke, a svima je poslala važnu poruku. Folk pevačica Tina Ivanović govorila je o tumoru dojke, a svima je poslala važnu poruku. Danas je Nacionalni dan borbe protiv raka dojke, jednog od… »
Izbegla je mučnu hemoterapiju, spasila ju je hitna operacija! Anabela Atijas nikad iskrenije o borbi sa rakom!

Izbegla je mučnu hemoterapiju, spasila ju je hitna operacija! Anabela Atijas nikad iskrenije o borbi sa rakom!

Svet & Skandal 20.03.2022
Pevačica Anabela Atijas na Nacionalni dan borbe protiv raka dojke, poželela je da sa čitaocima podeli svoju priču, u kojoj se kao veoma mlada devojka suočila sa rakom, ali je srećom uspela da zaobiđe hemoterapije i zračenja. – Meni se to davno… »
Lekari su rekli da sam došla u poslednji čas, to me je spasilo: Anabela o borbi sa rakom – Kvržica nije bila "obična"

Lekari su rekli da sam došla u poslednji čas, to me je spasilo: Anabela o borbi sa rakom – Kvržica nije bila "obična"

Mondo 20.03.2022
Pevačica Anabela Atijas govorila je o borbi sa rakom dojke. Pevačica Anabela Atijas govorila je o borbi sa rakom dojke. Povodom Nacionalnog dana borbe protiv raka dojke, jednog od najučestalijih karcinoma kod žena, nekadašnja pevačica grupe "Funky… »
Ispovest anabele Atijas o borbi sa rakom dojke! Napipala kvržicu, pa završila na operaciji u Švedskoj: Bolest je podmukla

Ispovest anabele Atijas o borbi sa rakom dojke! Napipala kvržicu, pa završila na operaciji u Švedskoj: Bolest je podmukla

Kurir 20.03.2022
Danas se obeležava Nacionalni dan borbe protiv raka dojke, a ovaj karcinom je jedan od najučestalijih kod žena. Pevačica Anabela Atijas sa samo 20 godina vodila je tešku borbu sa opakom bolešću, a ona je u potresnoj ispovesti za Pink otkrila šta… »

Vesti dana »