Повезане вести
Тина Ивановић 3 пута оперисана због тумора, једно је спасило: Хвала доктору и Богу, сада сам поново здрава и лепа
Мондо 20.03.2022
Фолк певачица Тина Ивановић говорила је о тумору дојке, а свима је послала важну поруку. Фолк певачица Тина Ивановић говорила је о тумору дојке, а свима је послала важну поруку. Данас је Национални дан борбе против рака дојке… »
Избегла је мучну хемотерапију, спасила ју је хитна операција! Анабела Атијас никад искреније о борби са раком!
Свет & Скандал 20.03.2022
Певачица Анабела Атијас на Национални дан борбе против рака дојке, пожелела је да са читаоцима подели своју причу, у којој се као веома млада девојка суочила са раком, али је срећом успела да заобиђе хемотерапије и зрачења. –… »
Лекари су рекли да сам дошла у последњи час, то ме је спасило: Анабела о борби са раком – Квржица није била "обична"
Мондо 20.03.2022
Певачица Анабела Атијас говорила је о борби са раком дојке. Певачица Анабела Атијас говорила је о борби са раком дојке. Поводом Националног дана борбе против рака дојке, једног од најучесталијих карцинома код жена, некадашња… »
Исповест анабеле Атијас о борби са раком дојке! Напипала квржицу, па завршила на операцији у Шведској: Болест је подмукла
Курир 20.03.2022
Данас се обележава Национални дан борбе против рака дојке, а овај карцином је један од најучесталијих код жена. Певачица Анабела Атијас са само 20 година водила је тешку борбу са опаком болешћу, а она је у потресној исповести за… »
Вести дана »
Вучић данас у Бриселу на радној вечери коју приређују Фон дер Лајен и Кошта
Телеграф пре 1 сатјош 7 повезаних
Након јутарњег мраза следи топао децембарски дан Температура до 16 степени, али магла остаје ево какво нас време очекује наредних седам дана
Дневник пре 28 минутајош 8 повезаних
"Више од тога, молим сад..." Зеленски спреман за изборе, али под овим условима
Вечерње новости пре 8 минутајош 8 повезаних
Тендер за санацију станица у Новом Саду, Бачкој Тополи и Суботици: Чекају ли нас вештачење и арбитража
Форбес пре 1 сатјош 1 повезана