Povezane vesti
Tina Ivanović 3 puta operisana zbog tumora, jedno je spasilo: Hvala doktoru i Bogu, sada sam ponovo zdrava i lepa
Mondo 20.03.2022
Folk pevačica Tina Ivanović govorila je o tumoru dojke, a svima je poslala važnu poruku. Folk pevačica Tina Ivanović govorila je o tumoru dojke, a svima je poslala važnu poruku. Danas je Nacionalni dan borbe protiv raka dojke, jednog od najučestalijih… »
Izbegla je mučnu hemoterapiju, spasila ju je hitna operacija! Anabela Atijas nikad iskrenije o borbi sa rakom!
Svet & Skandal 20.03.2022
Pevačica Anabela Atijas na Nacionalni dan borbe protiv raka dojke, poželela je da sa čitaocima podeli svoju priču, u kojoj se kao veoma mlada devojka suočila sa rakom, ali je srećom uspela da zaobiđe hemoterapije i zračenja. – Meni se to davno desilo, sa… »
Lekari su rekli da sam došla u poslednji čas, to me je spasilo: Anabela o borbi sa rakom – Kvržica nije bila "obična"
Mondo 20.03.2022
Pevačica Anabela Atijas govorila je o borbi sa rakom dojke. Pevačica Anabela Atijas govorila je o borbi sa rakom dojke. Povodom Nacionalnog dana borbe protiv raka dojke, jednog od najučestalijih karcinoma kod žena, nekadašnja pevačica grupe "Funky G"… »
Ispovest anabele Atijas o borbi sa rakom dojke! Napipala kvržicu, pa završila na operaciji u Švedskoj: Bolest je podmukla
Kurir 20.03.2022
Danas se obeležava Nacionalni dan borbe protiv raka dojke, a ovaj karcinom je jedan od najučestalijih kod žena. Pevačica Anabela Atijas sa samo 20 godina vodila je tešku borbu sa opakom bolešću, a ona je u potresnoj ispovesti za Pink otkrila šta joj je… »
Vesti dana »
Dolazak Araghchija u Pakistan dok su pregovori sa SAD i dalje u zastoju
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 44 povezane
Mađar: Mađari u Srbiji mogu da računaju na podršku matice, tokom leta ću posetiti Vojvodinu
Beta pre 24 minutajoš 17 povezanih
Predsednica Slovenije nakon prvog kruga nije predložila mandatara za sastav vlade
Beta pre 1 satjoš 10 povezanih