Povezane vesti
Snimak bahatog vozača koji viče i maltretira ženu na Mostarskoj petlji: "Džentlmen! Velika sramota!"
Telegraf 20.03.2022
- Žao mi je samo što nisam snimila celu situaciju od početka - napisala je ejdna žena. Užasan prizor bahatosti jednog vozača uznemirio je mnoge korisnike društvenih mreža, nakon što je osvanuo video na kome se vidi kako, verovatno nakon sudara, viče i… »
Naglo zakočio ispred žene, pa krenuo da je maltretira: Ljudi zgroženi situacijom koja se dogodila na Mostarskoj petlji (video)…
Blic 20.03.2022
Na mostarskoj petlji se danas oko 15:20 dogodio incident u kom je nepoznati muškarac maltretirao ženu u automobilu. Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se muškarac srednjih godina kako viče na ženu koja sedi u svom automobilu. Kako navodi osoba… »
Neviđena bahatost vozača! Muškarac iskaljuje bes na ženi usred Beograda: Naglo zakočio i počeo da je maltretira (foto)
Kurir 20.03.2022
Na Instagram profilu mojbeograd_rezerva pojavio se snimak iz Beograda, kod Mostarske petlje na kom se može videti kako muškarac verbalno maltretira ženu koja se nalazila u automobilu iza njegovog. Naime, u opisu videa se navodi da je on prvo naglo… »
Vesti dana »
Tramp posle pucnjave: Mislio sam da je nekom ispao poslužavnik, napadač morao mnogo toga da prođe da bi došao do mene
N1 Info pre 16 minutajoš 82 povezane
Nikoli pukao film! Jokić isključen, nije želeo da trpi bezobrazluk (video)
Večernje novosti pre 16 minutajoš 52 povezane
Unutar Černobilja 40 godina kasnije: Nuklearno postrojenje i dalje u riziku zbog rusko-ukrajinskog rata
RTS pre 1 minutjoš 9 povezanih
Vreme danas: Sunčano i vetrovito, najviša dnevna temperatura od 20 do 26 stepeni
Nedeljnik pre 26 minutajoš 10 povezanih
IDF dobio naredbu za napad na Hezbolah; Iran u Islamabadu predstavio predlog za kraj rata
RTS pre 16 minutajoš 10 povezanih