Повезане вести

Срђан спасио дечака (2) који се изгубио у шуми код Ниша: Само је говорио „мама“

Срђан спасио дечака (2) који се изгубио у шуми код Ниша: Само је говорио „мама“

Нова 20.03.2022
Мештанин дољевачког села Малошиште Срђан Ђорђевић спасио је данас двоипогодишњег малишана који се изгубио у шуми, након што је измакао пажњи свога деде са којим је пошао у планину Селичевицу. Избезумљено дете Срђан је одвео… »
Дете је само понављало "мама, мама": Човек који је пронашао дечака (2) открио детаље, ево како се малишан изгубио у шуми

Дете је само понављало "мама, мама": Човек који је пронашао дечака (2) открио детаље, ево како се малишан изгубио у шуми

Курир 20.03.2022
"Драго ми је да се све завршило добро, имам три ћерке и петоро унучади па ме је и са те стране погодила прича. Човек помисли: “шта да је моје”. Али све се лепо завршило, људи су нам се захвалили. Имам тамо имовину у том брду… »
Нестали дечак (2) пронађен у малошишту: Човек мислио да чује мјаукање мачета, а онда се из шуме појавило дете

Нестали дечак (2) пронађен у малошишту: Човек мислио да чује мјаукање мачета, а онда се из шуме појавило дете

Курир 20.03.2022
Срђан Ђорђевић (61) из Малошишта спасао је данас око 17 часова двогодишњака који се изгубио у шуми надомак овог места. Он је са супругом био у винограду када је зачуо чудне гласове из оближње шуме, који су му прво заличили на… »

Вести дана »