Повезане вести

Рат у Украјини: Славни фудбалер Девид Бекам уступио Инстаграм профил украјинској докторки

Рат у Украјини: Славни фудбалер Девид Бекам уступио Инстаграм профил украјинској докторки

BBC News 21.03.2022
Некадашњи фудбалер овим жели да истакне „сјајан посао докторке и медицинских радника попут ње који спашавају животе у Украјини". Дејвид Бекам, бивши капитен енглеске фудбалске репрезентације, уступио је у недељу Инстаграм… »
Бекам уступио свој Инстаграм налог са 71 милион пратилаца лекарки из Харкова

Бекам уступио свој Инстаграм налог са 71 милион пратилаца лекарки из Харкова

Н1 Инфо 21.03.2022
Бивши капитен енглеске фудбалске репрезентације Дејвид Бекам предао је контролу над својим профилом на Инстаграму украјинској докторки у граду Харкову. Докторка Ирина, начелница регионалног перинаталног центра, поставила је видео… »
Ја сам ирина и преузимам профиле дејвида бекама: Украјинску докторку видело 100+ милиона људи, а ово је разлог!

Ја сам ирина и преузимам профиле дејвида бекама: Украјинску докторку видело 100+ милиона људи, а ово је разлог!

Мондо 21.03.2022
Дејвид Беам нашао је начин како да помоге током рата у Украјини. Дејвид Беам нашао је начин како да помоге током рата у Украјини. Већ више од три недеље траје војна акција Русије у Украјини, а утицајне личности покушавају да… »
Бекам дао свој инстаграм на којем га прати преко 70 милиона људи: Уступио га је овој жени, а она је објавила језиве ствари…

Бекам дао свој инстаграм на којем га прати преко 70 милиона људи: Уступио га је овој жени, а она је објавила језиве ствари…

Курир 21.03.2022
Бивши фудбалер Дејвид Бекам уступио је свој профил на Инстаграму докторки Ирини, шефици регионалног перинаталног центра и дечјој анестезиологињи, како би показали тренутне услове рада у болници у украјинском Харкиву. Бекама на… »
Бекам уступио Инстаграм налог украјинској докторки

Бекам уступио Инстаграм налог украјинској докторки

Радио 021 21.03.2022
Дејвид Бекам уступио је на коришћење свој Инстаграм налог украјинској докторки Ирини из Харкова. Ирина је на Бекамовом налогу, који прати 71,5 милиона људи, показала пун подрум где се евакуишу труднице и мајке, од првог дана… »
Дејвид Бекам предао своје налоге друштвених мрежа украјинској докторки (ВИДЕО)

Дејвид Бекам предао своје налоге друштвених мрежа украјинској докторки (ВИДЕО)

Данас 21.03.2022
Бивша британска фудбалска звезда Дејвид Бекам предао је своје налоге на друштвеним мрежама на Инстаграму и Фејсбуку Ирини, шефици Регионалног перинаталног центра у Харкову, преноси ББЦ. Како наводи ББЦ, Ирина је иначе за време… »
Дејвид Бекам уступио Инстаграм налог украјинској докторки у Харкову

Дејвид Бекам уступио Инстаграм налог украјинској докторки у Харкову

Нова 21.03.2022
Бивши фудбалер Дејвид Бекам уступио је данас свој Инстаграм налог са 71.5 милиона пратиоца украјинској докторки Ирини, шефици регионалног перинаталног центра и дечијој анестезилошкињи која и даље живи и ради у Харкову. Ирина… »

Вести дана »