Повезане вести
Последњи европски дипломата напустио Мариупољ, нада се да свет више никада неће бити суочен са сличним разарањем
Политика 21.03.2022
Манолис Андроулакис, генерални конзул Грчке у Мариупољу, је последњи дипломата земље чланице ЕУ који је напустио опкољену луку. Он је све време био у опкољеном граду јер је помагао својим сународницима да побегну из града… »
Грчки дипломата у Мариупољу: Оно што сам видио, надам се да нико неће више видјети
Ал Јазеера 21.03.2022
Украјински предсједник Володимир Зеленски рекао је у суботу да је руска опсада Мариупоља ‘терор који ће се памтити стољећима’. Генерални конзул Грчке у Мариупољу, посљедњи дипломат земље чланице ЕУ-а који је напустио… »
За данас договорено осам коридора, али не и из опкољеног Мариупоља
Блиц 21.03.2022
За данас је договорено осам хуманитарних коридора преко преко којих ће цивили моћи да се евакуишу, али не и из опкољеног лучког града Мариупоља, саопштила је потпредседница украјинске владе Ирина Верешчук. Она је рекла да су… »
Последњи дипломата напустио Мариупољ: Оно што сам ја видео, надам се да неће нико више
Телеграф 21.03.2022
генерално конзул Грчке у уторак је напустио Мариупољ и након четвородневног путовања кроз Украјину преко Молдавије прешао у Румунију с још 10 грчких држављана. Манолис Андроулакис, генерални конзул Грчке у Мариупољу и… »
Грчки конзул каже да је Мариупољ уништен као Грозни или Лењинград
Данас 20.03.2022
Генерални конзул Грчке у Мариупољу Манолис Андроулакис, последњи дипломата Европске уније који се евакуисао из опкољене украјинске луке, рекао је данас да се тај град придружује местима која су у потпуности срушена у ратовима… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане
Трамп наводно Зеленском дао рок од неколико дана за одговор на амерички мировни план
Данас пре 3 сатајош 1 повезана