Повезане вести

Последњи европски дипломата напустио Мариупољ, нада се да свет више никада неће бити суочен са сличним разарањем

Последњи европски дипломата напустио Мариупољ, нада се да свет више никада неће бити суочен са сличним разарањем

Политика 21.03.2022
Манолис Андроулакис, генерални конзул Грчке у Мариупољу, је последњи дипломата земље чланице ЕУ који је напустио опкољену луку. Он је све време био у опкољеном граду јер је помагао својим сународницима да побегну из града… »
Грчки дипломата у Мариупољу: Оно што сам видио, надам се да нико неће више видјети

Грчки дипломата у Мариупољу: Оно што сам видио, надам се да нико неће више видјети

Ал Јазеера 21.03.2022
Украјински предсједник Володимир Зеленски рекао је у суботу да је руска опсада Мариупоља ‘терор који ће се памтити стољећима’. Генерални конзул Грчке у Мариупољу, посљедњи дипломат земље чланице ЕУ-а који је напустио… »
За данас договорено осам коридора, али не и из опкољеног Мариупоља

За данас договорено осам коридора, али не и из опкољеног Мариупоља

Блиц 21.03.2022
За данас је договорено осам хуманитарних коридора преко преко којих ће цивили моћи да се евакуишу, али не и из опкољеног лучког града Мариупоља, саопштила је потпредседница украјинске владе Ирина Верешчук. Она је рекла да су… »
Последњи дипломата напустио Мариупољ: Оно што сам ја видео, надам се да неће нико више

Последњи дипломата напустио Мариупољ: Оно што сам ја видео, надам се да неће нико више

Телеграф 21.03.2022
генерално конзул Грчке у уторак је напустио Мариупољ и након четвородневног путовања кроз Украјину преко Молдавије прешао у Румунију с још 10 грчких држављана. Манолис Андроулакис, генерални конзул Грчке у Мариупољу и… »
Грчки конзул каже да је Мариупољ уништен као Грозни или Лењинград

Грчки конзул каже да је Мариупољ уништен као Грозни или Лењинград

Данас 20.03.2022
Генерални конзул Грчке у Мариупољу Манолис Андроулакис, последњи дипломата Европске уније који се евакуисао из опкољене украјинске луке, рекао је данас да се тај град придружује местима која су у потпуности срушена у ратовима… »

Вести дана »