Povezane vesti
Poslednji evropski diplomata napustio Mariupolj, nada se da svet više nikada neće biti suočen sa sličnim razaranjem
Politika 21.03.2022
Manolis Androulakis, generalni konzul Grčke u Mariupolju, je poslednji diplomata zemlje članice EU koji je napustio opkoljenu luku. On je sve vreme bio u opkoljenom gradu jer je pomagao svojim sunarodnicima da pobegnu iz grada koji su razrušile ruske… »
Grčki diplomata u Mariupolju: Ono što sam vidio, nadam se da niko neće više vidjeti
Al Jazeera 21.03.2022
Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski rekao je u subotu da je ruska opsada Mariupolja ‘teror koji će se pamtiti stoljećima’. Generalni konzul Grčke u Mariupolju, posljednji diplomat zemlje članice EU-a koji je napustio opkoljenu luku, rekao je… »
Za danas dogovoreno osam koridora, ali ne i iz opkoljenog Mariupolja
Blic 21.03.2022
Za danas je dogovoreno osam humanitarnih koridora preko preko kojih će civili moći da se evakuišu, ali ne i iz opkoljenog lučkog grada Mariupolja, saopštila je potpredsednica ukrajinske vlade Irina Vereščuk. Ona je rekla da su napori da se sa… »
Poslednji diplomata napustio Mariupolj: Ono što sam ja video, nadam se da neće niko više
Telegraf 21.03.2022
generalno konzul Grčke u utorak je napustio Mariupolj i nakon četvorodnevnog putovanja kroz Ukrajinu preko Moldavije prešao u Rumuniju s još 10 grčkih državljana. Manolis Androulakis, generalni konzul Grčke u Mariupolju i poslednji diplomata zemlje… »
Grčki konzul kaže da je Mariupolj uništen kao Grozni ili Lenjingrad
Danas 20.03.2022
Generalni konzul Grčke u Mariupolju Manolis Androulakis, poslednji diplomata Evropske unije koji se evakuisao iz opkoljene ukrajinske luke, rekao je danas da se taj grad pridružuje mestima koja su u potpunosti srušena u ratovima. Androulakis je pomogao… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO „Navestili ste proleće. A u proleće vratiće se rode“: Emotivni govor glumca Radoslava Milenkovića
Nova pre 13 minutajoš 52 povezane
BLOG UŽIVO „Navestili ste proleće. A u proleće vratiće se rode“: Emotivni govor glumca Radoslava Milenkovića
Nova pre 13 minutajoš 44 povezane
Hamas oslobodio trojicu talaca, Izrael Palestince iz svojih zatvora na osnovu sporazuma o primirju
Beta pre 6 satijoš 22 povezane
Raspored Zvezde i Partizana u Evroligi: Da li je nekome lakše i kada se igraju ključni mečevi?
Nova pre 3 satajoš 17 povezanih