Повезане вести

Далила је понижавала, САД јој глуми другарицу: Сандра Чапрић осула по Драгојевићки, па дала савет другарици да је се клони!

Далила је понижавала, САД јој глуми другарицу: Сандра Чапрић осула по Драгојевићки, па дала савет другарици да је се клони!

Курир 21.03.2022
Сандра Чапрић, бивша задругарка, открила је шта мисли о ријалити пару који се све ћешће свађа. Она се осврнула и на Анђелино пријатељство са Далилом Драгојевић, пише Пинк. - Искрено и док сам била у риалитију и дружила се са… »
Уплакана Далила открила са којим бившим би се помирила! Оплела по супарницама: Ана је дежурна, а Александра неурачунљива! Шок!…

Уплакана Далила открила са којим бившим би се помирила! Оплела по супарницама: Ана је дежурна, а Александра неурачунљива! Шок!…

Курир 21.03.2022
Далила Драгојевић коментарисала је најактуелнија дешавања из ријалитија " Задруга 5", као и међуљудске односе из Беле куће. - Данас сам спавала мало дуже, а онда ме је Анђела пробудила, и након тога сам отишла у пушионицу… »
Истина испливала на видело: Далила открила прави разлог помирења са Дејаном, па поменула Филипа Цара

Истина испливала на видело: Далила открила прави разлог помирења са Дејаном, па поменула Филипа Цара

Блиц 20.03.2022
Далила Драгојевић после дужег времена открила је разлог због ког се око Нове године помирила са бившим мужем Дејаном Драгојевићем. - Извини што те овако дрско питам, ти си се вратила Дејану, је л' то била жеља или - питао је… »

Вести дана »