Povezane vesti
"Slala sam đorđu davidu golišave fotke": Pevačica priznala da je uznemiravala muzičara nakon skandala o kom je brujao…
Blic 21.03.2022
Muzičara i člana žirija u "Zvezdama Granda" Đorđa Davida, nedavno je optužila mlada pevačica da joj je slao intimne fotografije. Sada se oglasila njegova koleginica Zorica Marković, koja tvrdi da je i ona njemu slala svoje fotke. – Ma neka je… »
Slala sam Đorđu davidu golišave fotke! Pevačica javno priznala da je uznemiravala muzičara, pa oplela po odnosu kije i…
Kurir 21.03.2022
Đorđa Davida, muzičara i člana žirija u "Zvezdama Granda" nedavno je optužila mlada pevačica da joj je slao eksplicitne fotografije. Sada se oglasila njegova koleginica Zorica Marković, koja tvrdi da to nije ništa strašno jer je i ona Đorđu… »
Slala sam gole slike Đorđu davidu! Srpska pevačica šokirala posle skandala koji je potresao Grand - "On se za**bava!"
Mondo 21.03.2022
Zorica Marković otkrila i da je zbog seksi poruka svi zezaju. Zorica Marković otkrila i da je zbog seksi poruka svi zezaju Đorđa Davida, muzičara i člana žirija u Zvezdama Granda nedavno je optužila mlada pevačica da joj je slao eksplicitne… »
Vesti dana »

"Ne smemo da dozvolimo da deca stradaju" Profesor apeluje: Policija mora da reaguje - ne znam zašto dosad nisu pohapšeni?
Kurir pre 1 satjoš 18 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Beta pre 3 satajoš 13 povezanih

Studenti: Protest 15. marta nije finalni skup, ostajemo u blokadama dok se ne ispune zahtevi
Beta pre 5 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija: Ežis suspendovan sa međunarodnih projekata, a u Srbiji radi metro, EXPO…
Nova ekonomija pre 3 satajoš 8 povezanih