Povezane vesti

"Slala sam đorđu davidu golišave fotke": Pevačica priznala da je uznemiravala muzičara nakon skandala o kom je brujao…

"Slala sam đorđu davidu golišave fotke": Pevačica priznala da je uznemiravala muzičara nakon skandala o kom je brujao…

Blic 21.03.2022
Muzičara i člana žirija u "Zvezdama Granda" Đorđa Davida, nedavno je optužila mlada pevačica da joj je slao intimne fotografije. Sada se oglasila njegova koleginica Zorica Marković, koja tvrdi da je i ona njemu slala svoje fotke. – Ma neka je… »
Slala sam Đorđu davidu golišave fotke! Pevačica javno priznala da je uznemiravala muzičara, pa oplela po odnosu kije i…

Slala sam Đorđu davidu golišave fotke! Pevačica javno priznala da je uznemiravala muzičara, pa oplela po odnosu kije i…

Kurir 21.03.2022
Đorđa Davida, muzičara i člana žirija u "Zvezdama Granda" nedavno je optužila mlada pevačica da joj je slao eksplicitne fotografije. Sada se oglasila njegova koleginica Zorica Marković, koja tvrdi da to nije ništa strašno jer je i ona Đorđu… »
Slala sam gole slike Đorđu davidu! Srpska pevačica šokirala posle skandala koji je potresao Grand - "On se za**bava!"

Slala sam gole slike Đorđu davidu! Srpska pevačica šokirala posle skandala koji je potresao Grand - "On se za**bava!"

Mondo 21.03.2022
Zorica Marković otkrila i da je zbog seksi poruka svi zezaju. Zorica Marković otkrila i da je zbog seksi poruka svi zezaju Đorđa Davida, muzičara i člana žirija u Zvezdama Granda nedavno je optužila mlada pevačica da joj je slao eksplicitne… »

Vesti dana »