Povezane vesti
Goca Lazarević: Sin me je obrukao uživo u programu
Nova 21.03.2022
Pevačica je otkrila neke stvari za koje se verovalo da nisu istinite. Goca Lazarević već godinama važi za jednu od najlepših i najnegovanijih žena na javnoj sceni, koja ima blistavu karijeru kojoj je mogu svi pozavideti. Iako kaže da ne može uspešna da… »
Nemoj slučajno da mi to neko traži! Goca Lazarević priznala šta nikako ne voli da radi kod kuće: To zna i moj sin!
Kurir 21.03.2022
Pevačica Goca Lazarević važi za vrhunsku pevačicu koja je izgradila blistavu karijeru, ali priznaje da joj kućni poslovi nisu jača strana, a posebno kuvanje. Iskrena i otvorena kao i uvek, pevačica je otkrila za Grand News kakva je domaćica i prisetila… »
Vesti dana »
Čubrilo prognozira zahlađenje i sneg u ovom delu Srbije, a evo kada nam stiže "februarsko proleće" i mogućih 19 stepeni!
Dnevnik pre 3 satajoš 32 povezane
Dodik kaže da je pobeda Karana zagrevanje za oktobarske izbore, Blanuša priznao poraz
Beta pre 39 minutajoš 18 povezanih
Vladajuća stranka japanske premijerke Takaiči osvojila apsolutnu većinu na izborima
Telegraf pre 3 satajoš 26 povezanih
Sibiha: Samo Tramp može zaustaviti rat; Potreban je sastanak ruskih i ukrajinskih lidera
B92 pre 2 satajoš 24 povezane