Povezane vesti
Vučić u Opovu: Da ih na izborima pobedimo ubedljivije nego ikada
Politika 21.03.2022
Predsednički kandidat koalicije oko Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić pozvao je danas u Opovu građane da izađu na aprilske izbore i da političke protivnike pobede ubedljivije nego ikada. Vučić, koji je aktuelni šef države, na… »
Vučić u Kikindi: Došao sam da zamolim za svaki glas da sačuvamo Srbiju
N1 Info 21.03.2022
Predsednički kandidat Srpske napredne stranke i aktuelni šef države Aleksandar Vučić izjavio je u Kikindi da je Srbija dovoljno pametna i da će uspeti da sačuva mir i sigurnost za sve njene građane. Vučić je na predizbornom mitingu rekao da je… »
Vučić bio u Kikindi, Opovu i Padinskoj Skeli: Brinućemo o Srbiji, vama i vašoj deci! Hoćemo sami da čuvamo svoje nebo…
Kurir 21.03.2022
Predsednički kandidat SNS i liste "Zajedno možemo sve" Aleksandar Vučić danas je govorio na predizbornim skupovima u Kikindi, Opovu i Padinskoj Skeli. Vučić u Padinskoj Skeli o napadima opozicije: Nastavite da nas vređate, mi vas nećemo Vučića… »
Masa građana u Kikindi, uzvikivali "aco, srbine" Aleksandar Vučić: Srbija neće u NATO! Moramo da sačuvamo našu zemlju i…
Alo 21.03.2022
Veliki broj građana okupio se na gradskom trgu u Kikindi da dočeka predsednika SNS Aleksandra Vučića. U sklopu predizborne kampanje na predstojećim predsedničkim i gradskim izborima, predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je Kikindu. Foto… »
Vučić u Kikindi: Srbija je dovoljno pametna, uveren sam da ćemo uspeti da sačuvamo mir (foto/video)
Večernje novosti 21.03.2022
Foto: Novosti Skup u Kikindi je održan je na Trgu srpskih dobrovoljaca. Predsednik SNS-a Aleksandar Vučić obratio se prisutnima: - Hvala što ste u ovolikom broju došli. Mislim da su vremena mnogo ozbiljnija od toga da samo uzvikujemo pobedničke… »
Vučić u Kikindi: Došao sam da zamolim za svaki glas da sačuvamo Srbiju
Nova 21.03.2022
Predsednički kandidat Srpske napredne stranke i aktuelni šef države Aleksandar Vučić izjavio je u Kikindi da je Srbija dovoljno pametna i da će uspeti da sačuva mir i sigurnost za sve njene građane. Vučić je na predizbornom mitingu rekao da je… »
Vesti dana »
Evroliga: Partizan bez Lundberga, Marinkovića i Bošnjakovića napada Fenerbahče
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Janis Sferopulos u samo dve rečenice odao veliko priznanje košarkašima Crvene zvezde
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Uhapšen još jedan osumnjičeni za ubistvo Nikole Stankovića! Evo gde je policija pronašla trećeg likvidatora
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
"Rusi ih šalju u juriš, uz minimalnu zaštitu"! Zelenski: Severnokorejske trupe u Kursku trpe velike gubitke
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana
Crnogorcima uhapšenim zbog nalepnice „Kosovo je Srbija” produžen pritvor
Danas pre 5 satijoš 1 povezana