Повезане вести
Вучић у Опову: Да их на изборима победимо убедљивије него икада
Политика 21.03.2022
Председнички кандидат коалиције око Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић позвао је данас у Опову грађане да изађу на априлске изборе и да политичке противнике победе убедљивије него икада. Вучић, који је актуелни шеф… »
Вучић у Кикинди: Дошао сам да замолим за сваки глас да сачувамо Србију
Н1 Инфо 21.03.2022
Председнички кандидат Српске напредне странке и актуелни шеф државе Александар Вучић изјавио је у Кикинди да је Србија довољно паметна и да ће успети да сачува мир и сигурност за све њене грађане. Вучић је на предизборном… »
Вучић био у Кикинди, Опову и Падинској Скели: Бринућемо о Србији, вама и вашој деци! Хоћемо сами да чувамо своје небо (видео)…
Курир 21.03.2022
Председнички кандидат СНС и листе "Заједно можемо све" Александар Вучић данас је говорио на предизборним скуповима у Кикинди, Опову и Падинској Скели. Вучић у Падинској Скели о нападима опозиције: Наставите да нас вређате, ми вас… »
Маса грађана у Кикинди, узвикивали "ацо, србине" Александар Вучић: Србија неће у НАТО! Морамо да сачувамо нашу земљу и…
Ало 21.03.2022
Велики број грађана окупио се на градском тргу у Кикинди да дочека председника СНС Александра Вучића. У склопу предизборне кампање на предстојећим председничким и градским изборима, председник Србије Александар Вучић обишао је… »
Вучић у Кикинди: Србија је довољно паметна, уверен сам да ћемо успети да сачувамо мир (фото/видео)
Вечерње новости 21.03.2022
Фото: Новости Скуп у Кикинди је одржан је на Тргу српских добровољаца. Председник СНС-а Александар Вучић обратио се присутнима: - Хвала што сте у оволиком броју дошли. Мислим да су времена много озбиљнија од тога да само… »
Вучић у Кикинди: Дошао сам да замолим за сваки глас да сачувамо Србију
Нова 21.03.2022
Председнички кандидат Српске напредне странке и актуелни шеф државе Александар Вучић изјавио је у Кикинди да је Србија довољно паметна и да ће успети да сачува мир и сигурност за све њене грађане. Вучић је на предизборном… »
Вести дана »

Све је мања вероватноћа да ће се Трамп и Путин убрзо срести у Будимпешти
НИН пре 8 минутајош 37 повезаних

"Велики школски час": Данас се одаје помен страдалима у масакру у Крагујевцу 1941. године
Еуроневс пре 28 минутајош 19 повезаних