Povezane vesti
Vučić u Opovu: Da ih na izborima pobedimo ubedljivije nego ikada
Politika 21.03.2022
Predsednički kandidat koalicije oko Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić pozvao je danas u Opovu građane da izađu na aprilske izbore i da političke protivnike pobede ubedljivije nego ikada. Vučić, koji je aktuelni šef države, na predizbornom… »
Vučić u Kikindi: Došao sam da zamolim za svaki glas da sačuvamo Srbiju
N1 Info 21.03.2022
Predsednički kandidat Srpske napredne stranke i aktuelni šef države Aleksandar Vučić izjavio je u Kikindi da je Srbija dovoljno pametna i da će uspeti da sačuva mir i sigurnost za sve njene građane. Vučić je na predizbornom mitingu rekao da je došao da… »
Vučić bio u Kikindi, Opovu i Padinskoj Skeli: Brinućemo o Srbiji, vama i vašoj deci! Hoćemo sami da čuvamo svoje nebo (video)…
Kurir 21.03.2022
Predsednički kandidat SNS i liste "Zajedno možemo sve" Aleksandar Vučić danas je govorio na predizbornim skupovima u Kikindi, Opovu i Padinskoj Skeli. Vučić u Padinskoj Skeli o napadima opozicije: Nastavite da nas vređate, mi vas nećemo Vučića je u… »
Vučić u Kikindi: Došao sam da zamolim za svaki glas da sačuvamo Srbiju
Nova 21.03.2022
Predsednički kandidat Srpske napredne stranke i aktuelni šef države Aleksandar Vučić izjavio je u Kikindi da je Srbija dovoljno pametna i da će uspeti da sačuva mir i sigurnost za sve njene građane. Vučić je na predizbornom mitingu rekao da je došao da… »
Vesti dana »
Objavljena je prognoza za celu nedelju i mnogi će se uhvatiti za glavu: Evo gde se i kad očekuje kiša, pa čak i sneg
Nova pre 3 satajoš 33 povezane
U napadu na aerodrom u Rijadu 12 poginulih, 300 povređenih; Hutski mediji: Saudijci napali aerodrom u Sani
RTS pre 42 minutajoš 53 povezane
Studentska lista na skupu u Nišu o obrazovanju i zdravstvu, RIK odbio prigovore o glasanju dijaspore
NIN pre 7 satijoš 10 povezanih
Interventna okružila Nemanju Šarovića da ne bi izveštavao sa skupa SNS, sve vreme išao prenos uživo na YT
Nedeljnik pre 1 satjoš 19 povezanih