Povezane vesti
Vučić u Opovu: Da ih na izborima pobedimo ubedljivije nego ikada
Politika 21.03.2022
Predsednički kandidat koalicije oko Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić pozvao je danas u Opovu građane da izađu na aprilske izbore i da političke protivnike pobede ubedljivije nego ikada. Vučić, koji je aktuelni šef države, na predizbornom… »
Vučić u Kikindi: Došao sam da zamolim za svaki glas da sačuvamo Srbiju
N1 Info 21.03.2022
Predsednički kandidat Srpske napredne stranke i aktuelni šef države Aleksandar Vučić izjavio je u Kikindi da je Srbija dovoljno pametna i da će uspeti da sačuva mir i sigurnost za sve njene građane. Vučić je na predizbornom mitingu rekao da je došao da… »
Vučić bio u Kikindi, Opovu i Padinskoj Skeli: Brinućemo o Srbiji, vama i vašoj deci! Hoćemo sami da čuvamo svoje nebo (video)…
Kurir 21.03.2022
Predsednički kandidat SNS i liste "Zajedno možemo sve" Aleksandar Vučić danas je govorio na predizbornim skupovima u Kikindi, Opovu i Padinskoj Skeli. Vučić u Padinskoj Skeli o napadima opozicije: Nastavite da nas vređate, mi vas nećemo Vučića je u… »
Masa građana u Kikindi, uzvikivali "aco, srbine" Aleksandar Vučić: Srbija neće u NATO! Moramo da sačuvamo našu zemlju i…
Alo 21.03.2022
Veliki broj građana okupio se na gradskom trgu u Kikindi da dočeka predsednika SNS Aleksandra Vučića. U sklopu predizborne kampanje na predstojećim predsedničkim i gradskim izborima, predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je Kikindu. Foto: Alo.rs… »
Vučić u Kikindi: Srbija je dovoljno pametna, uveren sam da ćemo uspeti da sačuvamo mir (foto/video)
Večernje novosti 21.03.2022
Foto: Novosti Skup u Kikindi je održan je na Trgu srpskih dobrovoljaca. Predsednik SNS-a Aleksandar Vučić obratio se prisutnima: - Hvala što ste u ovolikom broju došli. Mislim da su vremena mnogo ozbiljnija od toga da samo uzvikujemo pobedničke parole… »
Vučić u Kikindi: Došao sam da zamolim za svaki glas da sačuvamo Srbiju
Nova 21.03.2022
Predsednički kandidat Srpske napredne stranke i aktuelni šef države Aleksandar Vučić izjavio je u Kikindi da je Srbija dovoljno pametna i da će uspeti da sačuva mir i sigurnost za sve njene građane. Vučić je na predizbornom mitingu rekao da je došao da… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Studentski skup "Sve se vidi na Vidovdan" u Kraljevu – Poruke o Kosovu, poštovanju ustava i zakona, prosveti
Insajder pre 1 satjoš 31 povezana
Požar u stanu na XI spratu zgrade u Nišu: Četiri osobe prevezene u UKC
Gradski portal 018 pre 31 minutajoš 27 povezanih
Više od 1.300 ljudi umrlo za nekoliko dana usled toplotnog talasa koji je pogodio Evropu
Newsmax Balkans pre 11 minutajoš 24 povezane
Kosovska policija: Privedeno 37 osoba nakon Vidovdana na Gazimestanu; Filipović: Sutra prekršajno ročište
Insajder pre 20 minutajoš 15 povezanih