Повезане вести

"Ел класико" отворио очи, Реал мења план!

"Ел класико" отворио очи, Реал мења план!

Спортске.нет 21.03.2022
Барселона је растурила Реал Мадрид на "Сантјаго Бернабеу", а дан касније сви пишу о потенцијалном појачању "краљевског" клуба. Навијачи су сложни да је Дани Карвахал показао по ко зна који пут да више није за стартера и да Реал… »
Мијатовић о ел класику: Нико није очекивао... Жао ми је Луке Јовића

Мијатовић о ел класику: Нико није очекивао... Жао ми је Луке Јовића

Вечерње новости 21.03.2022
ФОТО: Н. Параушић Иако грца у дуговима, у тиму више нема Лионела Месија, и већину играча је довела без обештећења, Барселона је жестоко понизила Реал на "Сантијаго Бернабеу" (0:4). Мијатовић је кратко прокоментарисао меч. - Оно… »
"Ел Класико" је одраз Азарове каријере у Реалу - Нестварна бројка најскупљег у историји клуба

"Ел Класико" је одраз Азарове каријере у Реалу - Нестварна бројка најскупљег у историји клуба

Спортске.нет 21.03.2022
Фудбалер Реал Мадрида Еден Азар није учествовао ни на једном "Ел Класику" откако је стигао у клуб 2019. године! Од тренутка свог доласка у Реал Мадрид, Еден Азар више није играч који је пленио мајсторијама у Челсију. Највећа… »
Баш ми је жао што Јовић не игра за Реал... Предраг Мијатовић у шоку због дебакла у Ел Класику: Оно нико није очекивао!

Баш ми је жао што Јовић не игра за Реал... Предраг Мијатовић у шоку због дебакла у Ел Класику: Оно нико није очекивао!

Мондо 21.03.2022
Предраг Мијатовић није очекивао ни тако добру Барселону, ни тако лош Реал Мадрид... Предраг Мијатовић није очекивао ни тако добру Барселону, ни тако лош Реал Мадрид... Лука Јовић више од месец дана није одиграо ни минут у дресу… »

Вести дана »