Повезане вести
"Покушала је да га смири, али рекао је да морају заједно да оду у смрт": Саша сачекао супругу из треће смене, па активирао…
Блиц 21.03.2022
Виолета Петкотвић Недељковић (48) из Крушевца дошла је кући тог кобног јутра у недељу из треће смене, са посла на којем ради као куварица, а муж Саша Недељковић (52) ју је чекао. Како сазнајемо, њих двоје су у браку четири, а… »
Стакло на месту где је Саша активирао бомбу: Слике из Читлука дан након језиве трагедије (фото)
Вечерње новости 21.03.2022
Фото: С. Б. У порти Цркве Свете Тројице у Читлуку гробна је тишина. Супруга В. Н.(48) је чудом преживела експлозију тако што је у задњи час успела да откључа возило и практично падне испод аута. Вредна жена дошла је кобног… »
Несрећна жена открила све детаље ужаса код Крушевца: Ево зашто је њен муж Саша активирао бомбу у колима и како је избегла…
Курир 21.03.2022
Само је на тренутак пустио моју десну руку, вероватно да ухвати бомбу и да је активира, а ја сам у том моменту притисла на табли за аутоматско откључавање врата и, верујте, не знам ни сама како сам потрефила то дугме. Три… »
"Рекао ми је 'САД умиремо заједно'" Исповест жене из Крушевца коју је муж покушао да разнесе у ваздух ручном бомбом
Мондо 21.03.2022
Виолета Петковић-Недељковић (48), открила је детаље експлозије ручне бомбе, у којој је погинуо њен супруг Саша (52), у порти цркве у Читлуку код Крушевца. Виолета Петковић-Недељковић (48), открила је детаље експлозије ручне… »
Батине и бомба после треће смене: Детаљи пакла који је Саша приредио супрузи
Нова 21.03.2022
Вредна В.Н. (48) из Крушевца дошла је кући тог кобног јутра у недељу из треће смене, са посла на којем ради као куварица, а муж Саша Недељковић (52) ју је чекао. Како сазнајемо, њих двоје су у браку четири, а познају се више… »
"Вараш ме, убићу и тебе и себе": Потресна исповест Виолете из Крушевца којој је муж хтео да пресуди бомбом
Телеграф 21.03.2022
Обоје су транспортовани до Опште болнице Крушевац након несреће, а Саша је преминуо од последица повреда. Виолета Петковић Недељковић (48) јуче је преживела експлозију бомбе коју је активирао њен супруг Саша Недељковић (52). -… »
Вести дана »
Да ли због раста тражње за евром овлашћене мењачнице могу да подигну курс
Наиссус инфо пре 1 сатјош 10 повезаних
Заражено више од 400 малишана, чак 14 жаришта у Београду: Како да препознате дечје глисте и како се лече
Нова пре 3 сатајош 3 повезане
НБС: Девизно тржиште потпуно стабилно, несташица евра и других валута не постоји
Н1 Инфо пре 52 минутајош 25 повезаних