Povezane vesti
„Tokom otvaranja brze pruge u Novom Sadu dron mi je bio ispred prozora“: Aktivista tvrdi da su motrili na svaki njegov pokret…
Danas 21.03.2022
– Ovo je postala privatizovana država, ko god se buni ili misli drugačije, biva ignorisan, stavljen na mere, preti mu se, konstantno se nalazi pod pritiskom, da li je to sajber ili pritisak u realnom životu. Ovo je očigledno najperverzniji momenat režima… »
Aktivista: Pripadnik BIA me molio da OSA ne napravi problem na dočeku voza
N1 Info 21.03.2022
Aktivista Omladinske studentske akcije (OSA) Brajan Brković kaže da mu je dan pre dočeka brzog voza Soko u Novom Sadu na železničkoj stanici prišao čovek iz BIA i molio ga da OSA ne napravi nikakav problem na dočeku voza, jer bi, kako je rekao, sankcije… »
Vesti dana »
U Srbiji počelo prijavljivanje nelegalnih objekata po novom zakonu
Beta pre 17 minutajoš 43 povezane
(Video) Razbuktao se rat, već ima mrtvih! Borbeni avioni gađaju, pakao počeo u zoru: Odjekuju eksplozije, u toku masovna evakuacija
Blic pre 42 minutajoš 30 povezanih
Tramp razočaran odlukom Zelenskog: Rusija bi prihvatila dogovor, a Zelenski nije ni pročitao predlog
Dnevnik pre 1 satjoš 33 povezane
"Bilo mi je teško da ih ostavim..." Dončić vrlo emotivan nakon što je drugi put postao tata: "Dve devojčice, sigurno će mi od života napraviti pakao"
Kurir pre 37 minutajoš 32 povezane
Ako NBS bude na udaru sekundarnih sankcija: Ekonomista objašnjava koji su mogući scenariji
Radio 021 pre 32 minutajoš 20 povezanih