Povezane vesti
Paviljon Srbije na Svetskoj izložbi u Dubaiju posetilo milion ljudi
Biznis.rs 21.03.2022
VIše od 20 kompanija iz naše zemlje potpisalo ugovore za poslovanje na Bliskom Istoku. Paviljon Srbije na Svetskoj izložbi u Dubaiju „Expo 2020 Dubai“ posetilo je milion ljudi, a tokom skoro šest meseci trajanja manifestacije ostvareno je više od… »
Paviljon Srbije dočekao milionitog posetioca: Sali iz Egipta oduševljena srpskom kulturom i inovacijama
Kurir 21.03.2022
Tokom skoro šest meseci predstavljanja na Svetskoj izložbi Expo 2020 Dubai Srbija je ostvarila više od 10.000 poslovnih kontakata i postala tema svetskih medija zahvaljujući nauci i inovacijima. Dok ističu poslednji dani Svetske izložbe Expo 2020… »
Paviljon Srbije na Dubai Ekspo dočekao milionitog posetioca
Euronews 21.03.2022
Paviljon Srbije na Svetskoj izložbi Ekspo 2020 u Dubaiju dočekao je milionitog posetioca, saopšteno je danas. Navodi se da je tokom skoro šest meseci predstavljanja na Svetskoj izložbi Ekspo 2020 Srbija ostvarila više od 10.000 poslovnih kontakata i… »
Paviljon Srbije na Svetskoj izložbi u Dubaiju do sada posetilo milion ljudi
Danas 21.03.2022
Paviljon Srbije na Svetskoj izložbi u Dubaiju „Expo 2020 Dubai“ posetilo je milion ljudi, a tokom skoro šest meseci trajanja manifestacije ostvareno je više od 10.000 poslovnih kontakata, objavljeno je danas. Kako je navedeno, milioniti posetilac… »
Paviljon Srbije na Svetskoj izložbi u Dubaiju do sada posetilo milion ljudi
N1 Info 21.03.2022
Paviljon Srbije na Svetskoj izložbi u Dubaiju "Expo 2020 Dubai" posetilo je milion ljudi, a tokom skoro šest meseci trajanja manifestacije ostvareno je više od 10.000 poslovnih kontakata, objavljeno je. Kako je navedeno, milioniti posetilac bila je… »
Vesti dana »

Dudić ostaje na klupi Radničkog: "Ispunio sam želju navijača, sada ja želim pun stadion 'Čika Dača' na svakom meču"
iKragujevac pre 16 minutajoš 15 povezanih

Večeras će biti blokirani Brankov most i Gazela: Ovo je satnica protesta studenata u blokadi, najavljena okupljanja u 30 gradova
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture: Potrebno je izvršiti analizu statike zgrade pre nego što bude odlučeno da li će stanica biti srušena
Nedeljnik pre 11 minutajoš 19 povezanih

Izraelska vojska puca na svakoga ko se približi centru za pomoć
Al Jazeera pre 25 minutajoš 19 povezanih

Matijas Lesor pobesneo zbog toga što je PSŽ uzeo LŠ: "Ne znam ni što sam gledao ovo"
Telegraf pre 25 minutajoš 17 povezanih