Povezane vesti

Izlomilo me pošteno! Milan Milošević otkrio što ga ne viđamo u rijalitiju i da li se vraća na male ekrane!

Izlomilo me pošteno! Milan Milošević otkrio što ga ne viđamo u rijalitiju i da li se vraća na male ekrane!

Mondo 21.03.2022
Voditelja Zadruge Milana Miloševića već danima ne viđamo u emisijama, a on se sada oglasio i otkrio šta se desilo. Voditelja Zadruge Milana Miloševića već danima ne viđamo u emisijama, a on se sada oglasio i otkrio šta se desilo. Nakon što je… »
Voditelj danima ne vodi zadrugu, svi se pitaju gde je Oglasio se Milan Milošević i otkrio šta mu se desilo: Izlomilo me je…

Voditelj danima ne vodi zadrugu, svi se pitaju gde je Oglasio se Milan Milošević i otkrio šta mu se desilo: Izlomilo me je…

Kurir 21.03.2022
Voditelj "Zadruge" Milan Milošević već danima ne vodi rijaliti "Zadruga" i svi su se pitali šta se sa njim dešava i zbog čega ga nema na malim ekranima. Milan sada napominje da je zakačio grip koji trenutno vlada i da je zbog toga odsutan u… »
Svi se pitaju šta se desilo Milanu miloševiću! Objavio sliku kako prima infuziju i danima ga nema u rijalitiju!

Svi se pitaju šta se desilo Milanu miloševiću! Objavio sliku kako prima infuziju i danima ga nema u rijalitiju!

Mondo 21.03.2022
Voditelj Zadruge Milan Milošević, danima se pojavio na u Beloj kući, što je zaintrigiralo brojne pratioce rijalitija. Sada se oglasio i otkrio da li se vraća na male ekrane. Voditelj Zadruge Milan Milošević, danima se pojavio na u Beloj kući, što… »
Otkriveno u kakvom je stanju Milan Milošević! Voditelj iznenada nestao sa malih ekrana, slošilo mu se, a evo kada se vraća!

Otkriveno u kakvom je stanju Milan Milošević! Voditelj iznenada nestao sa malih ekrana, slošilo mu se, a evo kada se vraća!

Alo 21.03.2022
Naprasno nestajanje sa malih ekrana izazvalo je brojne spekulacije. Voditelj "Zadruge" Milan Milošević, nije se pojavio na poslu, što je zabrinuo brojne pratioce rijalitija. Po fan grupama "Zadruge" se spekuliše šta mu se desilo, nakon što je… »

Vesti dana »