Повезане вести

Пре 22 године снимио је дует са карлеушом Сада је решио да проговори о свим тајнама мале од скандала заједно смо почели, а…

Пре 22 године снимио је дует са карлеушом Сада је решио да проговори о свим тајнама мале од скандала заједно смо почели, а…

Курир 21.03.2022
Новинар Иван Гајић у емисији Пулс Србије, у новом сегменту, угостио је познате мултимедијалне личности новинарку и водитељку Рушку Јакић и режисера музичких спотова Дејана Милићевића. Ивана Гајића посебно је занимао однос Јелене… »
Рушка жестоко испрозивала водитеље због акцентовања: Не могу да ме убеде! Зна се како се говори! Имитирала их (видео)

Рушка жестоко испрозивала водитеље због акцентовања: Не могу да ме убеде! Зна се како се говори! Имитирала их (видео)

Мондо 21.03.2022
Рушку Јакић жестоко је оплела по данашњим водитељима и њиховом акцентовању одређених речи попут - Југославија, Косово и Метохија, композитор, телевизија итд. Рушку Јакић жестоко је оплела по данашњим водитељима и њиховом… »
Рушка жестоко испрозивала водитељке Неће неки новокомпоновани да ми причају како ћу да акцентујем погледајте како их је…

Рушка жестоко испрозивала водитељке Неће неки новокомпоновани да ми причају како ћу да акцентујем погледајте како их је…

Курир 21.03.2022
Новинар Иван Гајић у емисији Пулс Србије, у новом сегменту, угостио је познате мултимедијалне личности новинарку и водитељку Рушку Јакић и режисера музичких спотова Дејана Милићевића. Рушка Јакић посебно се осврнула да водитеље… »

Вести дана »