Повезане вести
Нови детаљи трагедије у Рипњу: Супруга открила шта се дешавало кобног дана, када су пронађена тела Милана и Момчила (фото)…
Курир 22.03.2022
Породица и родбина Милана (96) и његовог сина Момчила (75) М. из Рипња који су јуче нађени мртви у шоку је након трагедије. Тела оца и сина послата су на обдукцију и целом случају је обавештено Више јавно тужилаштво у Београду… »
"Дозивао сам га: 'ћале, ћале', а онда сам чуо псе из шуме како лају и видео га да лежи" Момчило је пре 20 година од зеленаша…
Блиц 22.03.2022
Оца нигде није било, дозивао сам га "ћале, ћале", онда сам чуо псе из шуме да лају, отишао сам тамо и видео га како лежи... Овако за "Блиц" започиње причу Дејан Марковић, син Момчила (76) и унук Милана (96) из Рипња који су… »
У нишком насељу Пантелеј пронађена тела супружника
Нови магазин 22.03.2022
У кући у нишком насељу Пантелеј јутрос су пронађена два тела, потврђено је агенцији Бета у Полицијској управи Ниш. Према незваничним информацијама ради се у старијем брачном пару. Увиђај је у току, а према првим незваничним… »
Детаљи ужаса у Рипњу Момчило пре 20 година од зеленаша позајмио 6.000 евра, па изгубио кућу! Син га нашао на ливади у локви…
Курир 22.03.2022
Момчило Марковић извршио је самоубиство на ливади иза породичне куће у Рипњу, након што је преминуо његов отац Милан (96). Тело несрећног Момчила пронашао је син, који је дошао по позиву мајке. Незапамћена породична трагедија… »
У Рипњу пронађена тела две мушке особе
РТВ 22.03.2022
БЕОГРАД - У понедељак увече у београдском насељу Рипањ, у породичној кући, нађено је тело старије мушке особе, а око 100 метара иза куће, пронађено је и беживотно тело још једне мушке особе, речено је Тањугу у МУП-у. Такође… »
У Рипњу пронађена два беживотна тела
Еуроневс 22.03.2022
У породичној кући Рипњу у понедељак увече пронађена су беживотна тела двојице мушкараца. Како је потврђено за Еуроневс Србија, једно беживотно тело пронађено је у кући, док је на 100 метара иза куће пронађено још једно тело… »
Отац и син мртви у породичној кући у Рипњу
Нова 22.03.2022
У понедељак увече у Рипњу, у породичној кући, нађено је беживотно тело Милана М. (96) и његовог сина, незванично је потврђено за Нова.рс. Само 100 метара иза куће, на ливади, пола сата касније, нађено је и беживотно тело… »
Вести дана »

Председник изнео бројеве: Колико је људи присуствовало војној паради у Београду, а колико је протестовало
Данас пре 43 минутајош 2 повезане

Званично од данас! Нова накнада за радне визе за САД ступа на снагу: Ево за кога не важе и колико ће коштати
Блиц пре 37 минутајош 1 повезана