Повезане вести
Веселиновић: Национални интерес Србије прелазак на обновљиве изворе енергије
Бета 22.03.2022
Кандидат коалиције Морамо за градоначелника Београда Добрица Веселиновић изјавио је данас да је национални интерес Србије, посебно у контексту кризе у Украјини, да предје на обновљиве изворе енергије. "Ми смо енергетски зависни… »
Радио сто плус 22.03.2022
„Ми смо енергетски зависни зато што је деценијама монополизована та тема. Морамо да предјемо на обновљиве изворе – соларну енергију, енергију ветра и геотермалну енергију које у Србији има довољно да уз изолацију скрешемо нашу… »
Н1 Инфо 22.03.2022
Кандидат коалиције Морамо за градоначелника Београда Добрица Веселиновић изјавио је да је национални интерес Србије, посебно у контексту кризе у Украјини, да пређе на обновљиве изворе енергије. „Ми смо енергетски зависни зато… »
Веселиновић: Србији национални интерес да пређе на обновљиве изборе енергије
Нова 22.03.2022
Кандидат коалиције Морамо за градоначелника Београда Добрица Веселиновић изјавио је данас да је национални интерес Србије, посебно у контексту кризе у Украјини, да пређе на обновљиве изворе енергије. „Ми смо енергетски зависни… »
Вести дана »
Секретар ОИК Мионица: Посматрачи из других градова врше притисак, нема ниједног из Мионице
Недељник пре 13 минутајош 105 повезаних
Временска прогноза за Србију: Умерено облачно са падавинама и упозорењем на поледицу
Наслови.аи пре 2 сатајош 30 повезаних
Од уторка неће радити рафинерија Нафтне индустрије Србије, рекао Вучић
Слободна Европа пре 1 сатјош 21 повезана
Избори у Неготину, Мионици и Сечњу: Висока излазност, пријављене бројне неправилности
BBC News пре 2 сатајош 24 повезане
Алимпијевић пред дуел против БиХ: Друго полувреме меча против Швајцарске репер како треба да играмо
НИН пре 3 сатајош 33 повезане