Повезане вести
Веселиновић: Национални интерес Србије прелазак на обновљиве изворе енергије
Бета 22.03.2022
Кандидат коалиције Морамо за градоначелника Београда Добрица Веселиновић изјавио је данас да је национални интерес Србије, посебно у контексту кризе у Украјини, да предје на обновљиве изворе енергије. "Ми смо енергетски зависни… »
Радио сто плус 22.03.2022
„Ми смо енергетски зависни зато што је деценијама монополизована та тема. Морамо да предјемо на обновљиве изворе – соларну енергију, енергију ветра и геотермалну енергију које у Србији има довољно да уз изолацију скрешемо нашу… »
Н1 Инфо 22.03.2022
Кандидат коалиције Морамо за градоначелника Београда Добрица Веселиновић изјавио је да је национални интерес Србије, посебно у контексту кризе у Украјини, да пређе на обновљиве изворе енергије. „Ми смо енергетски зависни зато… »
Веселиновић: Србији национални интерес да пређе на обновљиве изборе енергије
Нова 22.03.2022
Кандидат коалиције Морамо за градоначелника Београда Добрица Веселиновић изјавио је данас да је национални интерес Србије, посебно у контексту кризе у Украјини, да пређе на обновљиве изворе енергије. „Ми смо енергетски зависни… »
Вести дана »
Добро дошли у 90-е: Нема девиза ни бензина, а стиже и Карићева БК телевизија. Вучић, Дачић и Шешељ нису ни одлазили
Нова пре 1 сатјош 44 повезане
Више од 14.000 пријава првог дана Велико интересовање за први корак уласка у процес легализације некретнина Први се пријавио још пре зоре
Дневник пре 8 минутајош 123 повезане
Уживо У Белгороду активирана противваздушна одбрана; Продоран удар: Расте број жртава
Б92 пре 1 сатјош 73 повезане
Шта се дешава са еврима у мењачницама: Огласила се Народна банка Србије и саопштила шта ће бити с курсом
Курир пре 1 сатјош 22 повезане