Povezane vesti
Veselinović: Nacionalni interes Srbije prelazak na obnovljive izvore energije
Beta 22.03.2022
Kandidat koalicije Moramo za gradonačelnika Beograda Dobrica Veselinović izjavio je danas da je nacionalni interes Srbije, posebno u kontekstu krize u Ukrajini, da predje na obnovljive izvore energije. "Mi smo energetski zavisni zato što je decenijama… »
Radio sto plus 22.03.2022
„Mi smo energetski zavisni zato što je decenijama monopolizovana ta tema. Moramo da predjemo na obnovljive izvore – solarnu energiju, energiju vetra i geotermalnu energiju koje u Srbiji ima dovoljno da uz izolaciju skrešemo našu potrošnju gasa i uglja za… »
N1 Info 22.03.2022
Kandidat koalicije Moramo za gradonačelnika Beograda Dobrica Veselinović izjavio je da je nacionalni interes Srbije, posebno u kontekstu krize u Ukrajini, da pređe na obnovljive izvore energije. „Mi smo energetski zavisni zato što je decenijama… »
Veselinović: Srbiji nacionalni interes da pređe na obnovljive izbore energije
Nova 22.03.2022
Kandidat koalicije Moramo za gradonačelnika Beograda Dobrica Veselinović izjavio je danas da je nacionalni interes Srbije, posebno u kontekstu krize u Ukrajini, da pređe na obnovljive izvore energije. „Mi smo energetski zavisni zato što je decenijama… »
Vesti dana »
Prijava za upis bespravnih objekata do 24. oktobra uz opravdanje za kašnjenje
RTV pre 46 minutajoš 34 povezane
Određen pritvor osumnjičenima da su bacili bombu na lokal na Novom Beogradu
NIN pre 10 minutajoš 17 povezanih
Dodikov kandidat definitivni pobednik izbora za predsednika Republike Srpske
BBC News pre 2 satajoš 19 povezanih