Povezane vesti
Veselinović: Nacionalni interes Srbije prelazak na obnovljive izvore energije
Beta 22.03.2022
Kandidat koalicije Moramo za gradonačelnika Beograda Dobrica Veselinović izjavio je danas da je nacionalni interes Srbije, posebno u kontekstu krize u Ukrajini, da predje na obnovljive izvore energije. "Mi smo energetski zavisni zato što je decenijama… »
Radio sto plus 22.03.2022
„Mi smo energetski zavisni zato što je decenijama monopolizovana ta tema. Moramo da predjemo na obnovljive izvore – solarnu energiju, energiju vetra i geotermalnu energiju koje u Srbiji ima dovoljno da uz izolaciju skrešemo našu potrošnju gasa i uglja za… »
N1 Info 22.03.2022
Kandidat koalicije Moramo za gradonačelnika Beograda Dobrica Veselinović izjavio je da je nacionalni interes Srbije, posebno u kontekstu krize u Ukrajini, da pređe na obnovljive izvore energije. „Mi smo energetski zavisni zato što je decenijama… »
Veselinović: Srbiji nacionalni interes da pređe na obnovljive izbore energije
Nova 22.03.2022
Kandidat koalicije Moramo za gradonačelnika Beograda Dobrica Veselinović izjavio je danas da je nacionalni interes Srbije, posebno u kontekstu krize u Ukrajini, da pređe na obnovljive izvore energije. „Mi smo energetski zavisni zato što je decenijama… »
Vesti dana »
Srpski grad biće bez vode 48 sati: Novi detalji nezapamćene havarije na magistralnom cevovodu
Telegraf pre 38 minutajoš 37 povezanih
Klinički centar o tramvajskoj nesreći: Pregledan 21 pacijent, jedan zadržan na ortopediji
Beta pre 1 satjoš 117 povezanih
Srbi sve više troše u inostranstvu: Deficit u turizmu skočio na skoro pola milijarde evra
Dnevnik pre 43 minutajoš 32 povezane
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 4 satijoš 10 povezanih
Evo gde Iran prebacuje obogaćeni uranijum: Rusija neočekivano ispala iz kombinacije
Telegraf pre 8 minutajoš 32 povezane