Povezane vesti
INTERVJU Hoće li Miloš Jovanović podržati SNS i šta očekuje od drugog kruga
Nova 22.03.2022
“Ne padam u zamku izjašnjavanja o saradnji sa SNS. Jedini tačan odgovor koji mogu da dam na to pitanje je da se to meni čini nemogućim, zato što su naši prigovori, naše kritike prema vlasti takve da ne mogu da vidim da to mogu da izmene, niti da… »
NADA Jovanović: Srbi nikada i nigde nisu počinili genocid
Kurir 22.03.2022
BEOGRAD - Kandidat koalicije NADA za predsednika Srbije, Miloš Jovanović izjavio je da "ni u kakvim okolnostima" neće prihvatiti "laž" da su Srbi izvršili tzv. genocid u Srebrenici 1995. godine. Jovanović je naveo i da će "odlučno" dbacivati… »
Jovanović: Srbi nigde i nikada nisu počeli genocid
Dnevnik 22.03.2022
BEOGRAD: Kandidat za predsednika Srbije ispred Srpske koalicije NADA koju čini POKS i DSS Miloš Jovanović kaže da Srbi nikada i ni prema kome nisu počinili genocid i na tome treba da se ponose. "Odlučno ću odbacivati nametanje krivice srpskom… »
Jovanović: Saradnja sa SNS-om mi se čini nemoguća
N1 Info 22.03.2022
Predsednički kandidat koalicije NADA Miloš Jovanović rekao je da mu se čini nemoguća saradnja sa Srpskom napredno strankom. „Ne padam u zamku izjašnjavanja o saradnji sa SNS-om. Jedini tačan odgovor koji mogu da dam na to pitanje je da se to meni… »
Jovanović: Srbi nisu izvršili genocid u Srebrenici
Nova 22.03.2022
Kandidat koalicije NADA za predsednika Srbije, Miloš Jovanović izjavio je da "ni u kakvim okolnostima" neće prihvatiti "laž" da su Srbi izvršili genocid u Srebrenici 1995. godine. Jovanović je naveo i da će „odlučno“ dbacivati nametanje… »
Jovanović (NADA): Čini mi se nemoguća saradnja sa SNS
Beta 22.03.2022
Predsednički kandidat koalicije NADA Miloš Jovanović rekao je da mu se čini nemoguća saradnja sa Srpskom napredno strankom (SNS). "Ne padam u zamku izjašnjavanja o saradnji sa SNS. Jedini tačan odgovor koji mogu da dam na to pitanje je da se to… »
Jovanović: Čini mi se nemogućim saradnja sa SNS
Nova 22.03.2022
Predsednički kandidat koalicije NADA Miloš Jovanović rekao je da mu se čini nemoguća saradnja sa Srpskom naprednom strankom (SNS). „Ne padam u zamku izjašnjavanja o saradnji sa SNS. Jedini tačan odgovor koji mogu da dam na to pitanje je da se to… »
Vesti dana »
Opozicija tražila glasanje o nepovjerenju Vladi Srbije zbog nesreće u Novom Sadu
Al Jazeera pre 33 minutajoš 94 povezane
Teretni avion pao na zgradu kod aerodroma u Vilnjusu, najmanje jedna osoba poginula
RTS pre 3 satajoš 26 povezanih
Završnica suđenja za masakr u Duboni i Malom Orašju: Izricanje presude zakazano za 12. decembar
Euronews pre 21 minutajoš 22 povezane
Dačić kaže da lekari nisu konstatovali povrede kod penzionera koji tvrdi da je pretučen u policiji
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 18 povezanih
Tiktok iznenađenje na izborima za predsednika Rumunije! Proruski kandidat koji kritikuje EU i NATO ušao u drugi krug
Kurir pre 2 satajoš 19 povezanih