Povezane vesti
Beogradu je potrebna normalizacija
Politika 22.03.2022
Naravno da je potrebno graditi nove mostove, ali podrazumeva se da to zavisi i od finansijskih mogućnosti, kao i spajati Novi Beograd i stari Beograd, ali na način da Novi Beograd ne ruši stari. Proslavljeni košarkaški trener i prvi na izbornoj listi… »
Vujošević: Želja mi je da budem Vesić
N1 Info 22.03.2022
Prvi na izbornoj listi koalicije "Ajmo ljudi" za beogradske izbore Duško Vujošević je rekao da je cilj te liste da, zajedno sa druge dve velike opozicione koalicije - "Moramo" i "Ujedinjeni za pobedu Beograda", dobiju podršku većine glasača u… »
Vujošević (Ajmo ljudi): Cilj – osvajanje većine u Beogradu
Radio sto plus 22.03.2022
„Ukoliko bi naša koalicija osvojila najviše glasova, ne bih želeo da budem gradonačelnik, već zamenik gradonačelonika. Želja mi je da budem Vesić“, rekao je Vujošević za današnju Politiku. Rekao je i da ne misli da je svaka modernizacija… »
Vujošević: Cilj - osvajanje većine u Beogradu
Novi magazin 22.03.2022
Prvi na izbornoj listi koalicije "Ajmo ljudi" za beogradske izbore Duško Vujošević je rekao da je cilj te liste da, zajedno sa druge dve velike opozicione koalicije - "Moramo" i "Ujedinjeni za pobedu Beograda", dobiju podršku većine glasača u… »
Vujošević ponovio: Neću da budem gradonačelnik, ja bih da budem Vesić
Nova 22.03.2022
Vesti dana »
Treći dan blokade u Novom Sadu - najžešći okršaj do sada: Marinika vrišti - ovo više nije "koškanje"! (video / foto)
Pravda pre 1 satjoš 197 povezanih
Sijarto: Odluka Međunarodnog krivičnog suda o nalozima za hapšenje Netanijahua i Galanta je neprihvatljiva
Telegraf pre 19 minutajoš 68 povezanih
Pešić: Razlika je u klasi, da se ne palimo nešto specijalno
Sportski žurnal pre 25 minutajoš 49 povezanih
Balijagić sproveden na saslušanje u Užicu: Novi detalji, neće ga ispitivati o dvostrukom ubistvu
Mondo pre 49 minutajoš 109 povezanih
Obradović: Odigrali smo dobru utakmicu, moramo tako da nastavimo
Politika pre 26 minutajoš 38 povezanih