Povezane vesti
"Nažalost, znamo se iz kraja.: Ne želim nikome da sudim, možda je sudbina tako htela..." Ispovest Miloša čije je roditelje…
Blic 22.03.2022
Čuo sam da se vozač, koji je naleteo na moje roditelje na Zabrežju, predao policiji. Nažalost, znamo se iz kraja, isto smo godište. Ne želim nikome da sudim, niti optužujem za bilo šta. Tu su nadležni organi. Možda je sudbina tako htela, možda su neke… »
„Da li bi otac bio živ da je stao“: Oglasio se sin bračnog para iz Obrenovca
Nova 22.03.2022
Čuo sam da se vozač, koji je naleteo na moje roditelje na Zabrežju, predao policiji. Nažalost znamo se iz kraja, isto smo godište. Ne želim nikome da sudim, niti optužujem za bilo šta. Tu su nadležni organi. Možda je sudbina tako htela, možda su neke… »
Vesti dana »
Oblačno jutro, a zatim razvedravanje: Evo kakvo nas vreme očekuje tokom vikenda
Glas Zaječara pre 1 satjoš 17 povezanih
Rakić (EMS): Prenosni sistem spreman za zimu, pad temperature smanjio potrošnju struje
N1 Info pre 1 satjoš 8 povezanih
Sindikat traži istragu o novcu za jaslice u Vršcu gde se obrušio deo plafona: "Korupcija ubija"
Radio 021 pre 1 satjoš 3 povezane
Odlazak Milana Panića: Čovek koji je govorio o miru kada su na Balkanu mnogi zagovarali rat
BBC News pre 16 minutajoš 29 povezanih
Si Đinping i Peng Lijuen razgovarali uz čaj sa predsednikom SAD Donaldom Trampom i njegovom suprugom
Radio sto plus pre 31 minutajoš 5 povezanih