Повезане вести

Нови сад добио још 32 комунална милиционара

Нови сад добио још 32 комунална милиционара

Мој Нови Сад 22.03.2022
На пријему у Градској кући, градоначелник Новог Сада Милош Вучевић поздравио је 32 кандидата који су успешно завршили обуку и положили испит за примену овлашћења комуналног милиционара. – Поносан сам што смо коначно дочекали да… »
Нови Сад добио још 32 комунална милиционара

Телеграф 22.03.2022
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић је навео да је појачање од изузетне важности јер је постојао велики дефицит у тој служби. Комунална милиција у Новом Саду појачана је данас пријемом 32 нова припадника који су успешно… »
Нови Сад добио 32 нова комунална милицајца

Нови Сад добио 32 нова комунална милицајца

Блиц 22.03.2022
Нови Сад добио је 32 нова комунална милиционера који су успешно завршили обуку и положили испит за примену овлашћења. Тим поводом у Градској кући примио их је градоначелник Новог Сада Милош Вучевић. - Поносан сам што смо коначно… »
Вучевић:Поносан сам што смо коначно повећали број припадника Комуналне милиције, јер смо имали велики дефицит у тој служби…

Вучевић:Поносан сам што смо коначно повећали број припадника Комуналне милиције, јер смо имали велики дефицит у тој служби…

Курир 22.03.2022
На пријему у Градској кући, градоначелник Новог Сада Милош Вучевић поздравио је 32 кандидата који су успешно завршили обуку и положили испит за примену овлашћења комуналног милиционара. - Поносан сам што смо коначно дочекали да… »
Вучевић: Поносан сам што смо коначно повећали број припадника Комуналне милиције, јер смо имали велики дефицит у тој служби…

Вучевић: Поносан сам што смо коначно повећали број припадника Комуналне милиције, јер смо имали велики дефицит у тој служби…

Србија данас 22.03.2022
Градоначелник је новим комуналним милиционарима поручио да ће Град настојати да и даље побољшава њихов материјални положај, а да они треба свој посао да обављају одговорно, одлучно и савесно. На пријему у Градској кући… »
У Градској кући организован пријем за 32 комунална милиционара

У Градској кући организован пријем за 32 комунална милиционара

Радио 021 22.03.2022
Пријем за нова 32 комунална милиционара организован је у Градској кући. Градоначелник Милош Вучевић је том приликом рекао да је поносан што је дочекао да се повећа број припадника Комуналне милиције, јер је био велики дефицит у… »

РТВ 22.03.2022
НОВИ САД - На пријему у Градској кући, градоначелник Новог Сада Милош Вучевић поздравио је 32 кандидата који су успешно завршили обуку и положили испит за примену овлашћења комуналног милиционара. - Поносан сам што смо коначно… »

Дневник 22.03.2022
На пријему у Градској кући, градоначелник Новог Сада Милош Вучевић поздравио је 32 кандидата који су успешно завршили обуку и положили испит за примену овлашћења комуналног милиционара. - Поносан сам што смо коначно дочекали да… »

Вести дана »