Повезане вести
Нови сад добио још 32 комунална милиционара
Мој Нови Сад 22.03.2022
На пријему у Градској кући, градоначелник Новог Сада Милош Вучевић поздравио је 32 кандидата који су успешно завршили обуку и положили испит за примену овлашћења комуналног милиционара. – Поносан сам што смо коначно дочекали да… »
Нови Сад добио још 32 комунална милиционара
Телеграф 22.03.2022
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић је навео да је појачање од изузетне важности јер је постојао велики дефицит у тој служби. Комунална милиција у Новом Саду појачана је данас пријемом 32 нова припадника који су успешно… »
Нови Сад добио 32 нова комунална милицајца
Блиц 22.03.2022
Нови Сад добио је 32 нова комунална милиционера који су успешно завршили обуку и положили испит за примену овлашћења. Тим поводом у Градској кући примио их је градоначелник Новог Сада Милош Вучевић. - Поносан сам што смо коначно… »
Вучевић:Поносан сам што смо коначно повећали број припадника Комуналне милиције, јер смо имали велики дефицит у тој служби…
Курир 22.03.2022
На пријему у Градској кући, градоначелник Новог Сада Милош Вучевић поздравио је 32 кандидата који су успешно завршили обуку и положили испит за примену овлашћења комуналног милиционара. - Поносан сам што смо коначно дочекали да… »
Вучевић: Поносан сам што смо коначно повећали број припадника Комуналне милиције, јер смо имали велики дефицит у тој служби…
Србија данас 22.03.2022
Градоначелник је новим комуналним милиционарима поручио да ће Град настојати да и даље побољшава њихов материјални положај, а да они треба свој посао да обављају одговорно, одлучно и савесно. На пријему у Градској кући… »
У Градској кући организован пријем за 32 комунална милиционара
Радио 021 22.03.2022
Пријем за нова 32 комунална милиционара организован је у Градској кући. Градоначелник Милош Вучевић је том приликом рекао да је поносан што је дочекао да се повећа број припадника Комуналне милиције, јер је био велики дефицит у… »
РТВ 22.03.2022
НОВИ САД - На пријему у Градској кући, градоначелник Новог Сада Милош Вучевић поздравио је 32 кандидата који су успешно завршили обуку и положили испит за примену овлашћења комуналног милиционара. - Поносан сам што смо коначно… »
Дневник 22.03.2022
На пријему у Градској кући, градоначелник Новог Сада Милош Вучевић поздравио је 32 кандидата који су успешно завршили обуку и положили испит за примену овлашћења комуналног милиционара. - Поносан сам што смо коначно дочекали да… »
Вести дана »

Фби се огласио: Осумњичени за убиство Чарлија Кирка је у притвору
Вечерње новости пре 5 сатијош 20 повезаних

(Мапе) пуно кише за кратко време, град и ветар олујне јачине! Данас се спремите за јако невреме, а ево шта нас чека за викенд
Блиц пре 1 сатјош 7 повезаних

УКРАЈИНСКА КРИЗА - Зеленски: Руски дронови намерно ушли у Пољску; Москва: Варшава нема доказе
РТВ пре 25 минутајош 2 повезане