Povezane vesti
Novi sad dobio još 32 komunalna milicionara
Moj Novi Sad 22.03.2022
Na prijemu u Gradskoj kući, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević pozdravio je 32 kandidata koji su uspešno završili obuku i položili ispit za primenu ovlašćenja komunalnog milicionara. – Ponosan sam što smo konačno dočekali da povećamo… »
Novi Sad dobio još 32 komunalna milicionara
Telegraf 22.03.2022
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je naveo da je pojačanje od izuzetne važnosti jer je postojao veliki deficit u toj službi. Komunalna milicija u Novom Sadu pojačana je danas prijemom 32 nova pripadnika koji su uspešno završili obuku i… »
Novi Sad dobio 32 nova komunalna milicajca
Blic 22.03.2022
Novi Sad dobio je 32 nova komunalna milicionera koji su uspešno završili obuku i položili ispit za primenu ovlašćenja. Tim povodom u Gradskoj kući primio ih je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. - Ponosan sam što smo konačno dočekali da… »
Vučević:Ponosan sam što smo konačno povećali broj pripadnika Komunalne milicije, jer smo imali veliki deficit u toj…
Kurir 22.03.2022
Na prijemu u Gradskoj kući, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević pozdravio je 32 kandidata koji su uspešno završili obuku i položili ispit za primenu ovlašćenja komunalnog milicionara. - Ponosan sam što smo konačno dočekali da povećamo… »
Vučević: Ponosan sam što smo konačno povećali broj pripadnika Komunalne milicije, jer smo imali veliki deficit u toj…
Srbija danas 22.03.2022
Gradonačelnik je novim komunalnim milicionarima poručio da će Grad nastojati da i dalje poboljšava njihov materijalni položaj, a da oni treba svoj posao da obavljaju odgovorno, odlučno i savesno. Na prijemu u Gradskoj kući, gradonačelnik Novog… »
U Gradskoj kući organizovan prijem za 32 komunalna milicionara
Radio 021 22.03.2022
Prijem za nova 32 komunalna milicionara organizovan je u Gradskoj kući. Gradonačelnik Miloš Vučević je tom prilikom rekao da je ponosan što je dočekao da se poveća broj pripadnika Komunalne milicije, jer je bio veliki deficit u toj službi. "Od… »
RTV 22.03.2022
NOVI SAD - Na prijemu u Gradskoj kući, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević pozdravio je 32 kandidata koji su uspešno završili obuku i položili ispit za primenu ovlašćenja komunalnog milicionara. - Ponosan sam što smo konačno dočekali da… »
Dnevnik 22.03.2022
Na prijemu u Gradskoj kući, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević pozdravio je 32 kandidata koji su uspešno završili obuku i položili ispit za primenu ovlašćenja komunalnog milicionara. - Ponosan sam što smo konačno dočekali da povećamo… »
Vesti dana »
Andreana čekić i Saša Matić otkazali koncerte u Bosni i Hercegovini: Trebalo je da pevaju u Tesliću i Ugljeviku: "Zbog tragičnog događaja na Cetinju..."
Blic pre 59 minutajoš 8 povezanih
Zvezda pobedila Baskoniju u dramatičnom finišu, crveno-beli u zoni plej-ofa
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Muškarac koji je poginuo u automobilu ispred Trampovog hotela bio član Zelenih beretki
Telegraf pre 3 satajoš 4 povezane
Netanjahu ovlastio zvaničnike Izraela da s Hamasom nastave pregovore o taocima
Danas pre 7 satijoš 2 povezane