Повезане вести

Скуп подршке Ћоровић: Позвана на саслушање јер је јајима гађала мурал Младићу

Скуп подршке Ћоровић: Позвана на саслушање јер је јајима гађала мурал Младићу

Ал Јазеера 22.03.2022
Пред Прекршајним судом у Београду одржан је скуп подршке активистици Аиди Ћоровић, којој је позив за саслушање упућен јер је у новембру прошле године јајима гађала мурал осуђеном ратном злочинцу Ратку Младићу. У захтјеву за… »
Аида Ћоровић на суду јер је јајима гађала мурал Ратку Младићу, она одбацила оптужбе

Аида Ћоровић на суду јер је јајима гађала мурал Ратку Младићу, она одбацила оптужбе

Радио 021 22.03.2022
Активисткиња Аида Ћоровић одбацила је у Прекршајном суду наводе из прекршајне пријаве којом је окривљена за кршење јавног реда и мира. Она је окривљена за овај прекршај пошто је 9. новембра 2021. године у Његошевој 38 јајима… »
Аида Ћоровић на саслушању: Мислила сам да ће ме одвући у неки хаустор, уплашила сам се

Аида Ћоровић на саслушању: Мислила сам да ће ме одвући у неки хаустор, уплашила сам се

Данас 22.03.2022
Активисткињи за људска права Аиди Ћоровић данас је у Прекршајном суду у Београду почело суђење због, како се наводи у пријави, дрског понашања и вређања службених лица током привођења у новембру прошле године када је бацила… »
Случај гађања јајима мурала Ратку Младићу: Аида Ћоровић пред судом одбацила оптужбе

Случај гађања јајима мурала Ратку Младићу: Аида Ћоровић пред судом одбацила оптужбе

Еуроневс 22.03.2022
Активисткиња Аида Ћоровић одбацила је у Прекршајном суду наводе из прекршајне пријаве којом је окривљена за кршење јавног реда и мира пошто је 9. новембра 2021. године у Његошевој 38 јајима гађала мурал посвећен осуђеном… »
Аида Ћоровић уочи почетка суђења: Ово је фарса, нећу платити казну ако ме осуде

Аида Ћоровић уочи почетка суђења: Ово је фарса, нећу платити казну ако ме осуде

Н1 Инфо 22.03.2022
У Прекршајном суду у Београду почело је суђење Аиди Ћоровић због кршења јавног реда и мира у новембру прошле године, када је јајима гађала мурал Ратку Младићу у Његошевој улици на Врачару. Ћоровић је уочи почетка суђења за Н1… »
Активисткиња пред Прекршајним судом јер је гађала јајима Младићев мурал у Београду

Активисткиња пред Прекршајним судом јер је гађала јајима Младићев мурал у Београду

Слободна Европа 22.03.2022
У Прекршајном суду у Београду 22. марта одржано је рочиште против активисткиње Аиде Ћоровић, која је пред суд позвана због оптужби за кршење јавног реда и мира. Ћоровић је у новембру 2021. године гађала јајима мурал Ратку… »
Аида Ћоровић пред суђење због гађања мурала Ратка Младића: Ослободиће ме и показати да су „као“ демократични

Аида Ћоровић пред суђење због гађања мурала Ратка Младића: Ослободиће ме и показати да су „као“ демократични

Данас 22.03.2022
Активисткињи за људска права Аиди Ћоровић у Прекршајном суду у Београду ускоро треба да почне суђење због дрског понашања и вређања службених лица током привођења јер је у новембру порошле године бацила јаја на мурал Ратку… »
Аиди Ћоровић сутра почиње суђење због бацања јаја на мурал Ратка Младића

Аиди Ћоровић сутра почиње суђење због бацања јаја на мурал Ратка Младића

Данас 21.03.2022
Активисткињи за људска права Аиди Ћоровић за сутра је заказано рочиште у Прекршајном суду због бацања јаја на мурал осуђеном ратном злочинцу Ратку Младићу у новембру прошле године. Како сазнајемо, планирано је њено саслушање… »

Вести дана »