Повезане вести
Скуп подршке Ћоровић: Позвана на саслушање јер је јајима гађала мурал Младићу
Ал Јазеера 22.03.2022
Пред Прекршајним судом у Београду одржан је скуп подршке активистици Аиди Ћоровић, којој је позив за саслушање упућен јер је у новембру прошле године јајима гађала мурал осуђеном ратном злочинцу Ратку Младићу. У захтјеву за… »
Аида Ћоровић на суду јер је јајима гађала мурал Ратку Младићу, она одбацила оптужбе
Радио 021 22.03.2022
Активисткиња Аида Ћоровић одбацила је у Прекршајном суду наводе из прекршајне пријаве којом је окривљена за кршење јавног реда и мира. Она је окривљена за овај прекршај пошто је 9. новембра 2021. године у Његошевој 38 јајима… »
Аида Ћоровић на саслушању: Мислила сам да ће ме одвући у неки хаустор, уплашила сам се
Данас 22.03.2022
Активисткињи за људска права Аиди Ћоровић данас је у Прекршајном суду у Београду почело суђење због, како се наводи у пријави, дрског понашања и вређања службених лица током привођења у новембру прошле године када је бацила… »
Случај гађања јајима мурала Ратку Младићу: Аида Ћоровић пред судом одбацила оптужбе
Еуроневс 22.03.2022
Активисткиња Аида Ћоровић одбацила је у Прекршајном суду наводе из прекршајне пријаве којом је окривљена за кршење јавног реда и мира пошто је 9. новембра 2021. године у Његошевој 38 јајима гађала мурал посвећен осуђеном… »
Аида Ћоровић уочи почетка суђења: Ово је фарса, нећу платити казну ако ме осуде
Н1 Инфо 22.03.2022
У Прекршајном суду у Београду почело је суђење Аиди Ћоровић због кршења јавног реда и мира у новембру прошле године, када је јајима гађала мурал Ратку Младићу у Његошевој улици на Врачару. Ћоровић је уочи почетка суђења за Н1… »
Активисткиња пред Прекршајним судом јер је гађала јајима Младићев мурал у Београду
Слободна Европа 22.03.2022
У Прекршајном суду у Београду 22. марта одржано је рочиште против активисткиње Аиде Ћоровић, која је пред суд позвана због оптужби за кршење јавног реда и мира. Ћоровић је у новембру 2021. године гађала јајима мурал Ратку… »
Аида Ћоровић пред суђење због гађања мурала Ратка Младића: Ослободиће ме и показати да су „као“ демократични
Данас 22.03.2022
Активисткињи за људска права Аиди Ћоровић у Прекршајном суду у Београду ускоро треба да почне суђење због дрског понашања и вређања службених лица током привођења јер је у новембру порошле године бацила јаја на мурал Ратку… »
Аиди Ћоровић сутра почиње суђење због бацања јаја на мурал Ратка Младића
Данас 21.03.2022
Активисткињи за људска права Аиди Ћоровић за сутра је заказано рочиште у Прекршајном суду због бацања јаја на мурал осуђеном ратном злочинцу Ратку Младићу у новембру прошле године. Како сазнајемо, планирано је њено саслушање… »
Вести дана »

Нестабилно време у Србији са кишом, пљусковима, грмљавином и упозорењима РХМЗ
Наслови.аи пре 7 минутајош 33 повезане

Нова премијерка Непала обећала да ће радити на 'окончању корупције'
Слободна Европа пре 51 минутајош 9 повезаних

Гламочић о протестима пољопривредника у Новом Саду: Расположени смо за разговор са свим удружењима
Блиц пре 27 минутајош 4 повезане

"Јумко" и ЈКП "Комрад" платили 120.000 динара за превоз радника на "скуп против блокада" у Врањској Бањи: Тишина након објављивања уговора
Н1 Инфо пре 4 сатијош 7 повезаних

Финале Евробаскета 2025: Немачка и Турска за злато, Грчка и Финска за бронзу
Наслови.аи пре 6 минутајош 16 повезаних