Povezane vesti
Skup podrške Ćorović: Pozvana na saslušanje jer je jajima gađala mural Mladiću
Al Jazeera 22.03.2022
Pred Prekršajnim sudom u Beogradu održan je skup podrške aktivistici Aidi Ćorović, kojoj je poziv za saslušanje upućen jer je u novembru prošle godine jajima gađala mural osuđenom ratnom zločincu Ratku Mladiću. U zahtjevu za pokretanje… »
Aida Ćorović na sudu jer je jajima gađala mural Ratku Mladiću, ona odbacila optužbe
Radio 021 22.03.2022
Aktivistkinja Aida Ćorović odbacila je u Prekršajnom sudu navode iz prekršajne prijave kojom je okrivljena za kršenje javnog reda i mira. Ona je okrivljena za ovaj prekršaj pošto je 9. novembra 2021. godine u Njegoševoj 38 jajima gađala mural… »
Aida Ćorović na saslušanju: Mislila sam da će me odvući u neki haustor, uplašila sam se
Danas 22.03.2022
Aktivistkinji za ljudska prava Aidi Ćorović danas je u Prekršajnom sudu u Beogradu počelo suđenje zbog, kako se navodi u prijavi, drskog ponašanja i vređanja službenih lica tokom privođenja u novembru prošle godine kada je bacila jaja na mural… »
Slučaj gađanja jajima murala Ratku Mladiću: Aida Ćorović pred sudom odbacila optužbe
Euronews 22.03.2022
Aktivistkinja Aida Ćorović odbacila je u Prekršajnom sudu navode iz prekršajne prijave kojom je okrivljena za kršenje javnog reda i mira pošto je 9. novembra 2021. godine u Njegoševoj 38 jajima gađala mural posvećen osuđenom ratnom zločincu… »
Aida Ćorović uoči početka suđenja: Ovo je farsa, neću platiti kaznu ako me osude
N1 Info 22.03.2022
U Prekršajnom sudu u Beogradu počelo je suđenje Aidi Ćorović zbog kršenja javnog reda i mira u novembru prošle godine, kada je jajima gađala mural Ratku Mladiću u Njegoševoj ulici na Vračaru. Ćorović je uoči početka suđenja za N1 rekla da… »
Aktivistkinja pred Prekršajnim sudom jer je gađala jajima Mladićev mural u Beogradu
Slobodna Evropa 22.03.2022
U Prekršajnom sudu u Beogradu 22. marta održano je ročište protiv aktivistkinje Aide Ćorović, koja je pred sud pozvana zbog optužbi za kršenje javnog reda i mira. Ćorović je u novembru 2021. godine gađala jajima mural Ratku Mladiću, osuđeniku… »
Aida Ćorović pred suđenje zbog gađanja murala Ratka Mladića: Oslobodiće me i pokazati da su „kao“ demokratični
Danas 22.03.2022
Aktivistkinji za ljudska prava Aidi Ćorović u Prekršajnom sudu u Beogradu uskoro treba da počne suđenje zbog drskog ponašanja i vređanja službenih lica tokom privođenja jer je u novembru porošle godine bacila jaja na mural Ratku Mladiću… »
Aidi Ćorović sutra počinje suđenje zbog bacanja jaja na mural Ratka Mladića
Danas 21.03.2022
Aktivistkinji za ljudska prava Aidi Ćorović za sutra je zakazano ročište u Prekršajnom sudu zbog bacanja jaja na mural osuđenom ratnom zločincu Ratku Mladiću u novembru prošle godine. Kako saznajemo, planirano je njeno saslušanje u 11 časova u… »
Vesti dana »
![Uzeo "Mercedes" za probnu vožnju, pa ga ukrao! Nesvakidašnja krađa u Beogradu: Auto vredan 17 miliona samo odvezao u…](https://nstatic.net/209/38925209zionzc.jpg)
Uzeo "Mercedes" za probnu vožnju, pa ga ukrao! Nesvakidašnja krađa u Beogradu: Auto vredan 17 miliona samo odvezao u nepoznatom pravcu, otkriveni svi detalji
Blic pre 5 satijoš 23 povezane
![„Desila se nadstrešnica zbog koje sam okrenuo leđa Olimpijskom komitetu Srbije, pustili smo zlo u kuću“](https://nstatic.net/442/38925442velofv.jpg)
„Desila se nadstrešnica zbog koje sam okrenuo leđa Olimpijskom komitetu Srbije, pustili smo zlo u kuću“
Nova pre 4 satijoš 6 povezanih
![Izraelski vojnik osuđen na zatvor zbog maltretiranja palestinskih zatočenika](https://nstatic.net/830/38925830sgpyzw.jpg)
Izraelski vojnik osuđen na zatvor zbog maltretiranja palestinskih zatočenika
Novi magazin pre 3 satajoš 49 povezanih