Povezane vesti

Ruski nobelovac donira nagradu za mir za pomoć ukrajinskim izbeglicama

Nova 22.03.2022
Ruski novinar Dmitrij Muratov saopštio je danas da će donirati medalju Nobelove nagrade za mir koju je dobio prošle godine, kako bi bila prodata na aukciji za prikupljanje sredstava za pomoć ukrajinskim izbeglicama. Muratov je u nezavisnom listu… »

Blic 22.03.2022
Ruski novinar Dmitrij Muratov saopštio je danas da će donirati medalju Nobelove nagrade za mir koju je dobio prošle godine, kako bi bila prodata na aukciji za prikupljanje sredstava za pomoć ukrajinskim izbeglicama. Muratov je u nezavisnom listu… »
Dobitnik Nobelove nagrade za mir prodaje medalju zbog Ukrajine

Dobitnik Nobelove nagrade za mir prodaje medalju zbog Ukrajine

RTS 22.03.2022
Ruski novinar Dmitri Muratov, jedan od prošlogodišnjih dobitnika Nobelove nagrade za mir, rekao je da će Nobelovu medalju staviti na aukciju, kako bi se prikupio novac za izbeglice iz Ukrajine. Novaja gazeta i ja smo odlučili da Ukrajinskom fondu za… »
Nobelovac Muratov daje svoju medalju na aukciju, novac za pomoć ukrajinskim izbeglicama

Nobelovac Muratov daje svoju medalju na aukciju, novac za pomoć ukrajinskim izbeglicama

Novi magazin 22.03.2022
Glavni urednik ruske Nove gazete, dobitnik Nobelove nagrade za mir, Dmitrij Muratov odlučio je da proda medalju dobijenu uz tu nagradu na aukciji, kako bi dobijeni novac bio upućen ukrajinskim izbeglicama. "Nova gazeta i ja smo odlučili da predamo… »
Ruski nobelovac daje medalju na aukciju, novac za pomoć ukrajinskim izbeglicama

Ruski nobelovac daje medalju na aukciju, novac za pomoć ukrajinskim izbeglicama

N1 Info 22.03.2022
Glavni urednik ruske Nove gazete, dobitnik Nobelove nagrade za mir, Dmitrij Muratov odlučio je da proda medalju dobijenu uz tu nagradu na aukciji, kako bi dobijeni novac bio upućen ukrajinskim izbeglicama. „Nova gazeta i ja smo odlučili da predamo… »

Vesti dana »