Povezane vesti
Ruski nobelovac donira nagradu za mir za pomoć ukrajinskim izbeglicama
Nova 22.03.2022
Ruski novinar Dmitrij Muratov saopštio je danas da će donirati medalju Nobelove nagrade za mir koju je dobio prošle godine, kako bi bila prodata na aukciji za prikupljanje sredstava za pomoć ukrajinskim izbeglicama. Muratov je u nezavisnom listu… »
Ruski nobelovac donira nagradu za mir za pomoć ukrajinskim izbeglicama
Blic 22.03.2022
Ruski novinar Dmitrij Muratov saopštio je danas da će donirati medalju Nobelove nagrade za mir koju je dobio prošle godine, kako bi bila prodata na aukciji za prikupljanje sredstava za pomoć ukrajinskim izbeglicama. Muratov je u nezavisnom listu… »
Dobitnik Nobelove nagrade za mir prodaje medalju zbog Ukrajine
RTS 22.03.2022
Ruski novinar Dmitri Muratov, jedan od prošlogodišnjih dobitnika Nobelove nagrade za mir, rekao je da će Nobelovu medalju staviti na aukciju, kako bi se prikupio novac za izbeglice iz Ukrajine. Novaja gazeta i ja smo odlučili da Ukrajinskom fondu za… »
Nobelovac Muratov daje svoju medalju na aukciju, novac za pomoć ukrajinskim izbeglicama
Novi magazin 22.03.2022
Glavni urednik ruske Nove gazete, dobitnik Nobelove nagrade za mir, Dmitrij Muratov odlučio je da proda medalju dobijenu uz tu nagradu na aukciji, kako bi dobijeni novac bio upućen ukrajinskim izbeglicama. "Nova gazeta i ja smo odlučili da predamo… »
Ruski nobelovac daje medalju na aukciju, novac za pomoć ukrajinskim izbeglicama
N1 Info 22.03.2022
Glavni urednik ruske Nove gazete, dobitnik Nobelove nagrade za mir, Dmitrij Muratov odlučio je da proda medalju dobijenu uz tu nagradu na aukciji, kako bi dobijeni novac bio upućen ukrajinskim izbeglicama. „Nova gazeta i ja smo odlučili da predamo… »
Vesti dana »
Jakin na pitanje B92.sport: "Srbija je dobra, ali je imala puno sreće"
B92 pre 5 satijoš 5 povezanih
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 6 satijoš 2 povezane