Повезане вести

Додик саслушан у Тужилаштву БиХ о куповини виле на Дедињу

Додик саслушан у Тужилаштву БиХ о куповини виле на Дедињу

Ал Јазеера 22.03.2022
Члан Предсједништва Босне и Херцеговине из фреда српског народа Милорад Додик саслушан је у уторак у Тужитељству Босне и Херцеговине о куповини виле у Београду. Додик је саслушан у својству осумњиченика, а вилу у београдском… »
"Њима сам показао средњи прст" Додик на конференцији објаснио данашњи догађај испред Тужилаштва БиХ

"Њима сам показао средњи прст" Додик на конференцији објаснио данашњи догађај испред Тужилаштва БиХ

Србија данас 22.03.2022
Показао сам средњи прст новинарима "Аваза" и БН телевизије. Члан Председништва БиХ Милорад Додик након данашњег давања исказа у Тужилаштву БиХ везаног за аферу "Павловић банка", одржао је прес-конференцију у Источном Сарајеву… »
Додик шокирао бурном реакцијом након саслушања: Из аутомобила показао средњи прст новинарима (фото)

Додик шокирао бурном реакцијом након саслушања: Из аутомобила показао средњи прст новинарима (фото)

Србија данас 22.03.2022
Председник СНСД и српски члан Председништва БиХ, Милорад Додик, био је на саслушању у Тужилаштву БиХ, а данас у 13 часова обратиће се новинарима, у Источном Сарајеву. У питању је истрага у случају "Павловић банка", односно… »
"Овиме се скреће тема са важнијих ствари" Додик стигао у Тужилаштво БиХ - следи саслушање

"Овиме се скреће тема са важнијих ствари" Додик стигао у Тужилаштво БиХ - следи саслушање

Србија данас 22.03.2022
Додик ће у Тужилаштву БиХ дати исказ у вези са предметом "Павловић банка", односно о куповини виле на Дедињу, пренели су сарајевски медији. Српски члан Председништва БиХ и лидер СНСД Милорад Додик одазвао се данас позиву за… »

Вести дана »