Повезане вести

Обрадовић: Из дубине душе сам против рата

Обрадовић: Из дубине душе сам против рата

Вести онлине 22.03.2022
Кошаркаши Партизана у 16. колу групе А Еврокупа победили су Шљонск у Вроцлаву резултатом 93:71 и готово сигурно обезбедили најмање друго место пред плеј-оф. Црно-бели после брисања учинка Локомотиве из Краснодара имају скор… »
Жељко подигао глас: Ужасне ствари се дешавају! Обрадовић подсетио све ко игра у руским тимовима

Жељко подигао глас: Ужасне ствари се дешавају! Обрадовић подсетио све ко игра у руским тимовима

Мондо 22.03.2022
После победе у Пољској је Жељко Обрадовић причао и о рату у Украјини. После победе у Пољској је Жељко Обрадовић причао и о рату у Украјини. Партизан је у Пољској остварио важну победу. Савладао је Сласк (93:71) и наставио… »
Зашто Куруц не игра још од дербија? Жељко има одговор!

Зашто Куруц не игра још од дербија? Жељко има одговор!

Спортске.нет 22.03.2022
Летонски кошаркаш Родионс Куруц је летос дошао у Партизан као једно од највећих појачања, с обзиром да је иако млад играч, имао и искуство у НБА лиги. Међутим, у досадашњем току сезоне није импресионирао, а у последњих пет… »
“Из дубине душе сам против рата, жао ми је руских клубова”

Н1 Инфо 22.03.2022
Кошаркаши Партизана у 16. колу групе А Еврокупа победили су Шлонск у Вроцлаву резултатом 93:71 и готово сигурно обезбедили најмање друго место пред плеј-оф. Црно-бели после брисања учинка Локомотиве из Краснодара имају скор… »

Спорт клуб 22.03.2022
Кошаркаши Партизана у 16. колу групе А Еврокупа победили су Шлонск у Вроцлаву резултатом 93:71 и готово сигурно обезбедили најмање друго место пред плеј-оф. Црно-бели после брисања учинка Локомотиве из Краснодара имају скор… »
Обрадовића наљутило питање - ја сам одлучио да он не путује! Жељко причао о 1. месту и једном играчу: Увек сам искрен

Обрадовића наљутило питање - ја сам одлучио да он не путује! Жељко причао о 1. месту и једном играчу: Увек сам искрен

Мондо 22.03.2022
После победе против Сласка је Жељко Обрадовић добио и једно питање које му се није допало. После победе против Сласка је Жељко Обрадовић добио и једно питање које му се није допало. Партизан наставља са добрим резултатима. У… »
Како Жељко темпира Партизанову форму? ''Гробари'' одушевљени, ко је постао ''играчина''? (ТВИТОВИ)

Како Жељко темпира Партизанову форму? ''Гробари'' одушевљени, ко је постао ''играчина''? (ТВИТОВИ)

Спортске.нет 22.03.2022
Недавни пораз од Лијеткабелиса недавно је донекле побудио сумње у могућности екипе Партизана, али црно-бели су поново ушли у нову серију победа која је вечерас настављена у Пољској, убедљивим тријумфом над Сласком од 93:71… »
Сигурна победа Партизана против Сласка у Вроцлаву

Сигурна победа Партизана против Сласка у Вроцлаву

Бета 22.03.2022
Кошаркаши Партизана победили су вечерас у Вроцлаву екипу Сласка са 93:71 (29:14, 21:17, 14:22, 29:18), у утакмици 16. кола Групе А Еврокупа. Црно-бели сада имају 11 победа и пет победа и готово сигурно су обезбедили друго место… »
Еврокуп: Кошаркаши Партизана савладали Шлонск, Пољаци без шансе

Еврокуп: Кошаркаши Партизана савладали Шлонск, Пољаци без шансе

Дневник 22.03.2022
ВРОЦЛАВ: Кошаркаши Партизана везали су четврту узастопну победу, пошто су у 16. колу Еврокупа били бољи од Шлонска. Црно-бели су у раној фази меча стекли велику предност, коју су рутински сачували до краја и остварили 11. победу… »
Руски клубови званично избачени из Евролиге и Еврокупа

Руски клубови званично избачени из Евролиге и Еврокупа

Дневник 22.03.2022
БАРСЕЛОНА: Руски кошаркашки клубови званично су избачени из Евролиге и Еврокупа за ову сезону и резултати против њих се бришу, саопштено је из елитног такмичења. Претходно су због ситуације у Украјини суспендовани били… »
Партизан лако са Сласком, све је ближе позицији два

Партизан лако са Сласком, све је ближе позицији два

Спортски журнал 22.03.2022
Партизану је остао још само један меч до краја групне фазе, 6. априла Парни ваљак гостује Тренту. Сласк – Партизан 71:93 (14:29, 17:21, 22:14, 18:29) Вроцлав - Дворана: Сентениал. Гледалаца: 6.293. Судије: Емин Могулкоч, Мишел… »
Пантер: Одрадили смо одличан посао, идемо даље

Пантер: Одрадили смо одличан посао, идемо даље

Спорт клуб 22.03.2022
Кошаркаши Партизана у 16. колу групе А Еврокупа победили су Шлонск у Вроцлаву резултатом 93:71 и готово сигурно обезбедили најмање друго место пред плеј-оф. Кошаркаши Партизана у 16. колу групе А Еврокупа победили су Шлонск у… »
Партизан убедљив у Пољској, друго место капарисано

Партизан убедљив у Пољској, друго место капарисано

Н1 Инфо 22.03.2022
Евролига потврдила суспензију руских клубова

Евролига потврдила суспензију руских клубова

Нови магазин 22.03.2022
Руски клубови који се такмиче у кошаркашкој Евролиги и Еврокупу одстрањени су из ових такмичења за сезону 2021/22, а њихови досадашњи резултати су поништени, саопштила је данас Евролига. У Евролиги су за ову годину своје… »
Руси искључени из Евролиге - Звезда на корак од топ 8

Руси искључени из Евролиге - Звезда на корак од топ 8

Спортски журнал 22.03.2022
У Еврокупу Партизан је тренутно други у А групи после одстрањивања Локомотиве. Евролига је званично суспендовала клубове из Русије! Зенит, ЦСКА, УНИКС су искључени из Евролиге, а Локомотива из Еврокупа за текућу сезону… »
Шта елиминација локомотиве значи за Партизан? Црно-бели могу до првог места у групи и предности доаћег терена - ево како

Шта елиминација локомотиве значи за Партизан? Црно-бели могу до првог места у групи и предности доаћег терена - ево како

Вечерње новости 22.03.2022
фото: АБА лига Шта то значи за српске клубове, Црвену звезду и Партизан? Црвено-бели су тренутно "први испод црте" у елитном такмичењу, иако имају исти однос победа и пораза као осмопласирани Монако, и чека их грчевита борба за… »
Званично - Евролига донела одлуку сезоне!

Званично - Евролига донела одлуку сезоне!

Спортске.нет 22.03.2022
Троје руских кошаркашких клубова од данас је и званично искључено из Евролиге за текућу сезону пошто је извршни одбор акционара већином гласова аминовао предлог који је дан раније изнео председник Ђорди Бартомеу. То значи да у… »
Сага је коначно готова: Дилеме више нема, руски клубови дефинитивно избачени из Евролиге и Еврокупа!

Сага је коначно готова: Дилеме више нема, руски клубови дефинитивно избачени из Евролиге и Еврокупа!

Хот спорт 22.03.2022
Прави ‘земљотрес’ у европској кошарци. На велику жалост, руска инвазија на Украјину је оставила велике последице на спорт. Дилеме више нема, руски клубови су избачени из Евролиге и Еврокупа за текућу сезону, а да ствар буде још… »
Борба за живот и смрт - Ко може до плеј-офа Супер лиге, кога Лалатовић спасава?

Борба за живот и смрт - Ко може до плеј-офа Супер лиге, кога Лалатовић спасава?

Спортске.нет 22.03.2022
Утакмицом у Сурдулици између Радника и Партизана комплетирано је 28. коло домаће Супер лиге. Остале су још две рунде до краја регуларног дела шампионата и биће занимљиво на свим крајевима табеле будући да свако има за шта да се… »
Евролига завршава сезону без Руса

Евролига завршава сезону без Руса

Данас 21.03.2022
Били су суспендовани због рата у Украјини, а од понедељка је одлука добила форму елиминаицје руских клубова из такмичења под окриљем Евролиге до крај сезоне. ЦСКА, Зенит и УНИКС, тачније њихови резултати остварени до… »

Вести дана »