Повезане вести

Трагедија на Палилули шокирала комшије: „Била је дивна жена, помињала је сина“

Трагедија на Палилули шокирала комшије: „Била је дивна жена, помињала је сина“

Нова 22.03.2022
У улици Мије Ковачевића 11а на Палилули данас се догодила стравична трагедија у којој је син Д. П. (55) ножем усмртио своју мајку. Полиција је пронашла оружје којим је почињено убиство, а осумњичени се сам предао полицији… »
Прве слике с места језиве трагедије на палилули: Син ножем убио мајку, у стану током крвопролића био и отац (фото)

Прве слике с места језиве трагедије на палилули: Син ножем убио мајку, у стану током крвопролића био и отац (фото)

Курир 22.03.2022
Давор П. (55) убио је данас своју мајку Катарину (78) у стану у згради у Улици Мије Ковачевић 11, на општини Палилула у Београду. Како Курир незванично сазнаје, Давор је отишао у полицију крвавих руку и рекао: "Убио сам мајку". У… »
Хорор НА ПАЛИЛУЛИ! Пронађено ТЕЛО ЖЕНЕ: Одмах се јавио убица, признао је све што је урадио! (фото)

Хорор НА ПАЛИЛУЛИ! Пронађено ТЕЛО ЖЕНЕ: Одмах се јавио убица, признао је све што је урадио! (фото)

Мондо 22.03.2022
На општини Палилула, у Улици Мије Ковачевића, у уторак пронађено је тело жене. На општини Палилула, у Улици Мије Ковачевића, у уторак пронађено је тело жене. Полиција је на месту трагедије и обавља увиђај. "Према првим… »
Ушао је у станицу и хладнокрвно рекао "убио сам мајку": Детаљи језивог злочина на Палилули, отац био у другој соби и ништа…

Ушао је у станицу и хладнокрвно рекао "убио сам мајку": Детаљи језивог злочина на Палилули, отац био у другој соби и ништа…

Блиц 22.03.2022
Давор П. дошао је код родитеља у стан у солитеру на Богословији, а онда је усмртио мајку Катарину П. док је његов отац био у дригој соби. Како сазнајемо, Давор није живео са својим родиљима и одређено време није одлазио код… »
Ужас на палилули Пронађено тело жене (78), син (55) сав крвав отишао у полицију и рекао: Убио сам мајку

Ужас на палилули Пронађено тело жене (78), син (55) сав крвав отишао у полицију и рекао: Убио сам мајку

Курир 22.03.2022
На општини Палилула у Београду данас поподне пронађено је тело жене. Како незванично сазнајемо, полиција је на месту трагедије и обавља увиђај. - Према првим информацијама постоји могућност да је у питању насилна смрт - каже… »
Детаљи трагедије на Палилули: Син убио мајку, па се предао полицији

Детаљи трагедије на Палилули: Син убио мајку, па се предао полицији

Нова 22.03.2022
На општини Палилула, у Улици Мије Ковачевића пронађено је тело жене. Како сазнајемо, у питању је злочин, син је осумњичен за смрт мајке. Мушкарац Давор П. (55) се предао полицији, преноси Телеграф. Убијена жена, Катарина имала… »
Језива трагедија на Палилули: Син убио мајку, па се предао полицији

Језива трагедија на Палилули: Син убио мајку, па се предао полицији

Блиц 22.03.2022
Породична трагедија догодила се данас на Палилули. У породичном стану, Д. П. (55) убио је мајку (78). Убиство се догодило у улици Мије Ковачевић. Осумњичени се предао полицији. Пронађен је и крвав нож. У току је увиђај, наводи… »
Језив призор на Палилули: Пронађено тело жене

Језив призор на Палилули: Пронађено тело жене

Нова 22.03.2022
У општини Палилула у Београду данас поподне пронађено је тело старије жене, сазнаје Нова.рс. Полиција је на лицу места, а увиђај је завршен. Како наводе београдски медији, постоји могућност да је у питању насилна смрт. Ускоро… »
Ужас у Београду: Нађено тело жене, полиција на лицу места

Ужас у Београду: Нађено тело жене, полиција на лицу места

Блиц 22.03.2022
На општини Палилула у Београду данас поподне пронађено је тело жене. Како незванично сазнајемо, полиција је на месту трагедије и обавља увиђај. - Према првим информацијама постоји могућност да је у питању насилна смрт - каже… »

Вести дана »