Повезане вести

Пљуште жестоке казне у "Задрузи": Ево коме су одузети недељни хонорари, а коме месечни - физички обрачун шокирао све

Пљуште жестоке казне у "Задрузи": Ево коме су одузети недељни хонорари, а коме месечни - физички обрачун шокирао све

Блиц 22.03.2022
За породичним састанком данас је дошло до хаоса између Мартине Петровић и Стефана Михића, услед чега је она кренула да га полије водом, па је дошло до физичког обрачуна. Након тога, Михић се обрушио на Марка Осмакчића, а у свађу… »
Хаос не престаје! Михић нашао следећу жртву, бесан насрнуо на репера, Ша му није остао дужан! (видео)

Хаос не престаје! Михић нашао следећу жртву, бесан насрнуо на репера, Ша му није остао дужан! (видео)

Ало 22.03.2022
Није му доста проблема. На породичном састанку избио је општи хаос. Након свађе са Мартином Петровић, Стефан Михић се обрушио и на Марка Осмакчића, па је потом ударио Ненада Алексића Ша. - Такве пи**е од другара који су уз мене… »
Општи хаос у задрузи! Михић насрнуо на Ша и Осмакчића, па ударио и на Мартину! Једва су га обуздали (видео)

Општи хаос у задрузи! Михић насрнуо на Ша и Осмакчића, па ударио и на Мартину! Једва су га обуздали (видео)

Курир 22.03.2022
Стефан Михић направио је хаос у Белој кући и сукобио се са Марком Осмакчићем и Мартином Петровић, а потом је ударио и на Ненада Алексића Ша. - Ти мене исмејаваш - рекао је Михић. - Ко бре? Ја тебе гурам ка њој - рекао је… »

Вести дана »