Povezane vesti
Boki Perić pregoreo: Zateklo me Sunce u Dominikanskoj Republici VIDEO
Nova 22.03.2022
Boki Perić, glumac i voditelj takmičarskog šou programa Survivor, koji se ekskluzivno emituje na kanalu Nova S, izgoreo je na Suncu. Na početku novog duela između takmičara, Boki Perić se i sam našalio da ga je „iznenadilo Sunce na Dominikanskoj… »
Zadrhtao i plakao: Učesniku Survivora otac umro od korone VIDEO
Nova 22.03.2022
Vladimir Govedarica, jedan od takmičara iz crvenog tima u uzbudljivom šou programu Survivor koji se emituje na televiziji Nova S, podelio je sa svojim saigračima tužnu životnu priču. Prema manje od godinu dana, Vladimiru je preminuo tata od koronavirusa… »
Napao ih mravojed na spavanju: Drama u kampu na ostrvu VIDEO
Nova 22.03.2022
Nova epizoda uzbudljivog takmičarskog šou programa Survivor, koji se emituje na televiziji Nova S, pokazala nam je da se takmičari suočavaju i sa drugim mukama osim sa nedostatkom hrane i izazovnim duelima. Takmičare crvenog tima je tokom noći „napao“… »
Ne znaju gde su, ni koliko blizu: Uzbudljivi klinč takmičara u Survivoru VIDEO
Nova 22.03.2022
Nova epizoda uzbudljivog takmičarskog šou programa Survivor donosi borbu golim rukama - takmičari plavog i crvenog tima će se večeras naći u klinču. Novu epizodu možete gledati od 21.15 časova na televiziji Nova S. Kako se može videti u najavi večerašnje… »
Vesti dana »

Desetorici uhapšenih u Novom Pazaru određeno zadržavanje do 48 sati
RTV pre 48 minutajoš 44 povezane

Uživo ove zemlje su sledeće na udaru cunamija! Proglašeno vanredno stanje, talasi od 15 metara, eruptirao vulkan, nuklearka evakuisana: Zemljotres jačine 8,8 u Rusiji napravio haos (foto, video)
Blic pre 53 minutajoš 224 povezane

Blagojević oprezan pred Oleksandriju! Uputio i apel grobarima: Osećam euforiju, mene kao trenera zovu za kartu više
Kurir pre 53 minutajoš 33 povezane

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih