Povezane vesti
Čeka nas još gori period: Vučić izneo crne prognoze - evo šta se sprema u Ukrajini
Srbija danas 23.03.2022
On je za TV Pink rekao da će i ekonomska situacija biti teška. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u jutarnjem programu na TV Pink jutros od 9 časova gde je govorio o situaciji u Ukrajini. Podsetimo, Vučić je juče zakazao za 12 časova sednicu… »
Hrane za naš narod uvek mora biti: Predsednik Vučić odgovorio na zabrinutost građana
Večernje novosti 23.03.2022
Foto: Printscreen TV Pink - Jedna velika zemlja nam pripreti, oni kažu: "Recite Vučiću, mora do večeras. Znamo mi ko odlučuje. Recite mu da se ne igra". Nema problema, u pravu su, oni su veliki a mi smo mali. Sedam dana imam prečih problema, a onda ću da… »
Vučić izneo šokantne tvrdnje: ”Znam iz prve ruke, biće stotine hiljada žrtava!”
Pravda 23.03.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio da se plaši da će doći do većeg sukoba u Ukrajini. Voleo bih, kako je rekao, da se pokaže da nije u pravu, ali je i podsetio da je odmah na početku sukoba rekao da će biti samo još gore. On je, za TV Pink, rekao… »
Vesti dana »
Dete (10) teško povređeno, prebačeno za Podgoricu. Lekari saopštili nove detalje o povređenim Srbima u Crnoj Gori - Oglasilo se Ministarstvo zdravlja
Kurir pre 15 minutajoš 58 povezanih
Ova lepotica sa Balkana je ljubila Sinera posle finala Vimbldona, Šumaher je njen bivši dečko
Telegraf pre 45 minutajoš 43 povezane
Vučić: Proizvodnja humanoidnih robota u Šapcu počinje 22. ili 29. avgusta; Isplata pomoći građanima možda i do 10. septembra
RTV pre 4 satijoš 17 povezanih