Повезане вести
Чека нас још гори период: Вучић изнео црне прогнозе - ево шта се спрема у Украјини
Србија данас 23.03.2022
Он је за ТВ Пинк рекао да ће и економска ситуација бити тешка. Председник Србије Александар Вучић гостовао је у јутарњем програму на ТВ Пинк јутрос од 9 часова где је говорио о ситуацији у Украјини. Подсетимо, Вучић је јуче… »
Хране за наш народ увек мора бити: Председник Вучић одговорио на забринутост грађана
Вечерње новости 23.03.2022
Фото: Принтсцреен ТВ Пинк - Једна велика земља нам припрети, они кажу: "Реците Вучићу, мора до вечерас. Знамо ми ко одлучује. Реците му да се не игра". Нема проблема, у праву су, они су велики а ми смо мали. Седам дана имам… »
Вучић изнео шокантне тврдње: ”Знам из прве руке, биће стотине хиљада жртава!”
Правда 23.03.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио да се плаши да ће доћи до већег сукоба у Украјини. Волео бих, како је рекао, да се покаже да није у праву, али је и подсетио да је одмах на почетку сукоба рекао да ће бити само још горе… »
Вести дана »
Фон дер Лајен и Кошта после састанка с Вучићем: Желимо да видимо демократску Србију у ЕУ
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Снимак упада Американаца на танкер код Венецуеле: Хеликоптер надлетао брод, а онда су се командоси спустили конопцима! (видео)
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Зеленски одбацио алузије да рат користи као изговор да остане на власти
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
Шкаљарци рањени у пуцњави у Никшићу. Све врви од полиције: Град потпуно блокиран
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане