Повезане вести
Вучић о изласку из политике! Сам ћу да се склоним: Опозиција ме неће победити, а на изборима неће бити крађе прогнозирао и…
Курир 23.03.2022
БЕОГРАД - Председник Србије и Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић казао је данас да је опозицији јасно да на изборима неће бити крађе, а да ће разлика између власти и опозиције бити "пет према један или више". "Ја сам… »
"Сам ћу да се склоним": Вучић о изборима, противницима и повлачењу из политике: "Ускоро ћу вам направити да вам политичка…
Блиц 23.03.2022
Рекао сам им (опозицији) да ме никад неће победити и да ћу сам да се склоним, о чему ћу обавестити грађане, каже председник Србије и СНС Александар Вучић. Он је за ТВ Пинк говорио о предсетојећим изборима и опозициј, где је навео… »
Вучић: Опозиција ме никада неће победити, сам ћу се склонити
Нова 23.03.2022
Председник Србије и Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић казао је данас да је опозицији јасно да на изборима неће бити крађе, а да ће разлика измедју власти и опозиције бити "пет према један или више". „Ја сам њима… »
Вучић о изјавама Маринике Тепић Приче за малу децу, ако људи изађу на изборе разлика ће бити 5 према 1!
Ало 23.03.2022
Александар Вучић је прокоментарисао изјаву Маринике Тепић да ће бранити изборну вољу народа у случају тобожње крађе на изборима, и да има 23.000 контролора. - Они ће имати више контролора него СНС. Не мислим та коалиција, него… »
Вучић о оптужбама Ђиласоваца: "Разлика између нас и њих ће бити 5:1"
Србија данас 23.03.2022
Вучић је истакао да ће припадници бившег режима имати више контролора од СНС. Председник Србије и Српске напредне странке Александар Вучић одговорио је на лажне оптужбе потпредседнице Странке слободе и правде Маринике Тепић о… »
Тепић: СНС први пут неће имати 126 посланика, људима је свега преко главе
Нова 23.03.2022
Носилац парламентарне листе "Уједињени за победу Србије" Мариника Тепић била је гост "Прегледа дана". Она је говорила о досадањим резултатима изборне кампање, свом тиму уколико победи и формира владу, али и функционисању… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 8 минутајош 5 повезаних

Блиц сазнаје: Ђорђе З. (21) признао да је убио Филипа Ивановића у Београду на води: Помагао му Марко П. (18), ево како су испланирали ликвидацију
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 7 сатијош 1 повезана