Povezane vesti

Vučić o izlasku iz politike! Sam ću da se sklonim: Opozicija me neće pobediti, a na izborima neće biti krađe prognozirao…

Vučić o izlasku iz politike! Sam ću da se sklonim: Opozicija me neće pobediti, a na izborima neće biti krađe prognozirao…

Kurir 23.03.2022
BEOGRAD - Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić kazao je danas da je opoziciji jasno da na izborima neće biti krađe, a da će razlika između vlasti i opozicije biti "pet prema jedan ili više". "Ja sam njima (opoziciji)… »
"Sam ću da se sklonim": Vučić o izborima, protivnicima i povlačenju iz politike: "Uskoro ću vam napraviti da vam…

"Sam ću da se sklonim": Vučić o izborima, protivnicima i povlačenju iz politike: "Uskoro ću vam napraviti da vam…

Blic 23.03.2022
Rekao sam im (opoziciji) da me nikad neće pobediti i da ću sam da se sklonim, o čemu ću obavestiti građane, kaže predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić. On je za TV Pink govorio o predsetojećim izborima i opozicij, gde je naveo da su to… »
Vučić: Opozicija me nikada neće pobediti, sam ću se skloniti

Vučić: Opozicija me nikada neće pobediti, sam ću se skloniti

Nova 23.03.2022
Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić kazao je danas da je opoziciji jasno da na izborima neće biti krađe, a da će razlika izmedju vlasti i opozicije biti "pet prema jedan ili više". „Ja sam njima (opoziciji) bezbroj… »
Vučić o izjavama Marinike Tepić Priče za malu decu, ako ljudi izađu na izbore razlika će biti 5 prema 1!

Vučić o izjavama Marinike Tepić Priče za malu decu, ako ljudi izađu na izbore razlika će biti 5 prema 1!

Alo 23.03.2022
Aleksandar Vučić je prokomentarisao izjavu Marinike Tepić da će braniti izbornu volju naroda u slučaju tobožnje krađe na izborima, i da ima 23.000 kontrolora. - Oni će imati više kontrolora nego SNS. Ne mislim ta koalicija, nego predstavnici… »
Vučić o optužbama Đilasovaca: "Razlika između nas i njih će biti 5:1"

Vučić o optužbama Đilasovaca: "Razlika između nas i njih će biti 5:1"

Srbija danas 23.03.2022
Vučić je istakao da će pripadnici bivšeg režima imati više kontrolora od SNS. Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić odgovorio je na lažne optužbe potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić o tome da SNS… »
Tepić: SNS prvi put neće imati 126 poslanika, ljudima je svega preko glave

Tepić: SNS prvi put neće imati 126 poslanika, ljudima je svega preko glave

Nova 23.03.2022
Nosilac parlamentarne liste "Ujedinjeni za pobedu Srbije" Marinika Tepić bila je gost "Pregleda dana". Ona je govorila o dosadanjim rezultatima izborne kampanje, svom timu ukoliko pobedi i formira vladu, ali i funkcionisanju budućeg republičkog… »

Vesti dana »