Повезане вести

7 Људи настрадало у породичним трагедијама за 2 дана: Стравичан почетак пролећа у Србији!

7 Људи настрадало у породичним трагедијама за 2 дана: Стравичан почетак пролећа у Србији!

Курир 23.03.2022
Серија злочина обележила је почетак пролећа у Србију, а у неколико трагедија настрадало је чак седморо људи из различитих делова наше земље Наиме, крвави низ је почео је у понедељак када је у Кусатку код Смедеревске Паланке… »
Вратио се из Холандије и убио родитеље: Родбина у шоку након злочина у Кусатку

Вратио се из Холандије и убио родитеље: Родбина у шоку након злочина у Кусатку

Нова 23.03.2022
Гордана и Андреја Игњатовић, старији брачни пар из Кусатка код Младеновца, за чије убиство се сумњичи њихов син Милан Игњатовић (33) били су познати у свом селу јер је Андреја био хармоникаш који је свирао по слављима, а… »
Ово је убијени Андреја из кусатка, пресудио му син: Био је наставник музичког, женио се 2 пута и држао кафану за даће!

Ово је убијени Андреја из кусатка, пресудио му син: Био је наставник музичког, женио се 2 пута и држао кафану за даће!

Курир 23.03.2022
Андреја И. (72) и Гордана И. (62) брачни пар које је убио њихов син Милош (33) у Кусатку код Смедеревске Паланке, важе за вредну и радну породицу, а нико од комшија нема ни једну ружну реч да каже за овај пар. Наиме, Милош је… »
Био дрогиран кад је убио мајку и оца и добио сумануте идеје? Ево шта је показала истрага породичног злочина у Кусатку!

Био дрогиран кад је убио мајку и оца и добио сумануте идеје? Ево шта је показала истрага породичног злочина у Кусатку!

Курир 23.03.2022
Ја сам Исус Христ, ја сам Бог лично!, на општи шок полицајаца и сведока понављао је Милош И. (33), осумњичен да је убио оца Андреју (72) и мајку Гордану (62) у селу Кусадак код Смедеревске Паланке, открива извор Курира… »

Вести дана »