Повезане вести
Шашић одговорио на оптужбе бивше девојке! Ово је истина о томе како је третирао њу и Соњу!
Свет & Скандал 23.03.2022
Популарни фолк певач Жељко Шашић гостујући у емисији “Амиџи шоу“ проговорио је о оптужбама од стране бивше партнерке Катарине Лазић, која га је оптужила да ју је малтретирао. Он је у свом стилу прокоментарисао наводе да је… »
"Имам Ја справе неке да се смире мало": Бивша оптужила Шашића да ју је третирао као роба, а он признаје да се опустио и тражи…
Блиц 22.03.2022
Фолкер Жељко Шашић гостовао је вечерас у емисији Огњена Амиџића. Водитељ га је на почетку питао да прокоментарише наводе бивше изабранице Катарине Лазић да ју је током њихове везе "третирао као роба". - Имам ја справе неке… »
Вести дана »
Народна банка Србије одржава стабилност девизног тржишта упркос флуктуацијама курса динара
Наслови.аи пре 26 минутајош 32 повезане
Међак: Вучићева идеја о заједничком уласку у ЕУ је замка, пут за спречавање проширења
Радио 021 пре 56 минутајош 20 повезаних
Милојевић пред Штурм: Атмосфера у тиму је добра, још не знамо хоће ли Арнаутовић играти
РТС пре 1 сатјош 56 повезаних
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 3 сатајош 28 повезаних