Povezane vesti
Šašić odgovorio na optužbe bivše devojke! Ovo je istina o tome kako je tretirao nju i Sonju!
Svet & Skandal 23.03.2022
Popularni folk pevač Željko Šašić gostujući u emisiji “Amidži šou“ progovorio je o optužbama od strane bivše partnerke Katarine Lazić, koja ga je optužila da ju je maltretirao. On je u svom stilu prokomentarisao navode da je Katarinu mučio i tretirao kao… »
"Imam Ja sprave neke da se smire malo": Bivša optužila Šašića da ju je tretirao kao roba, a on priznaje da se opustio i traži…
Blic 22.03.2022
Folker Željko Šašić gostovao je večeras u emisiji Ognjena Amidžića. Voditelj ga je na početku pitao da prokomentariše navode bivše izabranice Katarine Lazić da ju je tokom njihove veze "tretirao kao roba". - Imam ja sprave neke da se smire malo, privežem… »
Vesti dana »

Na području Niša i Kraljeva oko 50.000 korisnika nema struju: U Novoj Varoši proglašena vanredna situacija zbog snega
Euronews pre 24 minutajoš 137 povezanih

Vučić: Srbija brzom prugom izgradila koridor prema centralnoj Evropi preko Budimpešte
RTK pre 34 minutajoš 24 povezane

Jedna stanica prokišnjava, drugoj fali deo: Dok je Vučić pompezno otvarao brzu prugu Novi Sad – Subotica njegove kamere snimile sve FOTO
Nova pre 24 minutajoš 76 povezanih

Izrael sprema deportaciju stotina propalestinskih aktivista iz flotile ka Gazi
Južne vesti pre 19 minutajoš 21 povezana

Novi Sad: Sednica Skupštine grada, vlast odbija da raspiše izbore za mesne zajednice
Beta pre 4 satijoš 16 povezanih