Повезане вести

Извучено тело жене из Нишаве, сумња се да је реч о самоубиству ФОТО

Извучено тело жене из Нишаве, сумња се да је реч о самоубиству ФОТО

Нова 23.03.2022
Тело непознате особе извучено је нешто после 11 сати из корита реке Нишаве, а како сазнајемо, реч је о старијој жени. Према речима очевидаца, само се видело тело како плута, те су одмах алармирали полицију и Хитну помоћ. „Ишао… »
ВИДЕО Ужас у Нишу: Тело плута Нишавом, полиција на терену

ВИДЕО Ужас у Нишу: Тело плута Нишавом, полиција на терену

Нова 23.03.2022
Тело непознате особе пронађено је нешто после 10 сати у кориту реке Нишаве, сазнаје Нова.рс. Тренутно је на терену екипа полиције и Хитне помоћи а тело још увек није извучено из воде. Засад није познат идентитет особе. Ускоро… »
Језив призор приметио пролазник: "Позвао сам комшију, када смо пришли видели смо тело и одмах позвали полицију" (видео)

Језив призор приметио пролазник: "Позвао сам комшију, када смо пришли видели смо тело и одмах позвали полицију" (видео)

Блиц 23.03.2022
Тело непознате жене извучено је данас из Нишаве. Тело је у води приметио Шериф Шаховић и одмах је позвао полицију. Како каже за "Блиц" он је с Железничког моста видео јакну у води, али није био сигуран да је у питању особа. -… »
У Нишави пронађено тело непознате особе

У Нишави пронађено тело непознате особе

Дневник 23.03.2022
БЕОГРАД: У Нишави је данас пронађено тело засад неидентификоване особе, јављају београдски медији. "Блиц" наводи да су на месту догађаја ватрогасци који извлаче тело из воде. Према незваничним информацијама листа, у питању је… »
Детаљи ужаса у Нишу: Пролазник мислио да је јакна, а онда је угледао руку видео

Детаљи ужаса у Нишу: Пролазник мислио да је јакна, а онда је угледао руку видео

Курир 23.03.2022
Тело старије, засад непознате особе, нађено је јутрос у Нишави. Како сазнајемо, тело жене извукли су ватрогасци, а случајни пролазник Шериф Шаховић је уочио у води. 00:18 Извучен леш из Нишаве - Кренуо сам на посао, и док сам… »
Ужас у Нишу: Ватрогасци ваде тело из Нишаве (фото)

Ужас у Нишу: Ватрогасци ваде тело из Нишаве (фото)

Блиц 23.03.2022
Тело непознате особе пронађено је данас у Нишави, сазнаје "Блиц". Како сазнајемо, ватрогасци су на лицу места и извлаче тело из воде. Ватрогасци су везани ланцима сишли у реку како би извукли тело на обалу. Према незваничним… »
Пронађен леш у Нишави: Полиција и ватрогасци на листу места видео

Пронађен леш у Нишави: Полиција и ватрогасци на листу места видео

Курир 23.03.2022
Данас је у Нишави пронађен леш старије жене, сазнаје Курир. Како сазнајемо, на лицу места је полиција. 00:11 Пронађен леш у Нишави На лицу места су ватрогасци и извлаче тело из воде. Шериф Шаховић је пријавио полицији тело у… »

Вести дана »