Povezane vesti
Izbrisali su me s liste živih! Ispovest Bokija 13 iz zatvora - Osuđen na 9 godina robije: Lešinari su me pokrali!
Mondo 23.03.2022
Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13, osuđen je na devet godina zatvorske kazne nakon hapšenja u akciji "Reket" 2019. godine. Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13, osuđen je na devet godina zatvorske kazne nakon hapšenja u akciji "Reket" 2019… »
"Živog su me sahranili": Boki 13 se javno obratio iz zatvora i šokirao: "licemeri, krpelji, lopovi i lešinari"
Blic 23.03.2022
Bojan Jovanovski, široj javnosti poznatiji kao Boki 13, nakon hapšenja u akciji "Reket" 2019. godine završio je u istražnom zatvoru ''Skoplje''. Boki 13 je u zatvoru od 15. jula 2019. godine, a Osnovni krivični sud u Skoplju ga je 18. juna 2020… »
Vesti dana »

"Rusija neće popustiti"! Putin o američkim sankcijama: To je neprijateljski čin, pretrpećemo određene gubitke ali se naša energetika oseća sigurno!
Kurir pre 1 satjoš 26 povezanih

Milojević: Izgubili smo mnogo lopti, a ovakve ekipe to kažnjavaju
Radio sto plus pre 7 minutajoš 49 povezanih

Medvedev: Trump je stao na stranu poludjele Europe. Ovo je čin rata
SEEbiz pre 57 minutajoš 57 povezanih

Nba liga se oglasila zbog nezapamćenog skandala koji je uzdrmao planetu! Čuveni košarkaš "pao" zbog klađenja, policija sada ima pune ruke posla!
Kurir pre 23 minutajoš 30 povezanih

Viktor Orban iznenadio svet: "EU tajno razmatra podelu Ukrajine — podrška je samo fasada“
Alo pre 2 satajoš 25 povezanih