Povezane vesti
Izbrisali su me s liste živih! Ispovest Bokija 13 iz zatvora - Osuđen na 9 godina robije: Lešinari su me pokrali!
Mondo 23.03.2022
Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13, osuđen je na devet godina zatvorske kazne nakon hapšenja u akciji "Reket" 2019. godine. Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13, osuđen je na devet godina zatvorske kazne nakon hapšenja u akciji "Reket" 2019… »
"Živog su me sahranili": Boki 13 se javno obratio iz zatvora i šokirao: "licemeri, krpelji, lopovi i lešinari"
Blic 23.03.2022
Bojan Jovanovski, široj javnosti poznatiji kao Boki 13, nakon hapšenja u akciji "Reket" 2019. godine završio je u istražnom zatvoru ''Skoplje''. Boki 13 je u zatvoru od 15. jula 2019. godine, a Osnovni krivični sud u Skoplju ga je 18. juna 2020… »
Vesti dana »
EU sprema listu uslova koje Rusija mora da ispuni za trajni mir u Ukrajini
Newsmax Balkans pre 37 minutajoš 31 povezana
Novi protest ispred bolnice u Čačku zbog smrti devojčice, direktor razgovarao sa majkom
RTS pre 12 minutajoš 68 povezanih
Nenadić (TS): Alarmantni podaci o percepciji korupcije u Srbiji, udar na TOK dovoljno govori
Beta pre 5 satijoš 33 povezane
Nezgoda na gradilištu u Beogradu: Pao kran; Povređeni prebačen u Urgentni centar FOTO/VIDEO
B92 pre 7 satijoš 7 povezanih
Završne reči tužilaštva u Hagu: Optuženi su bili ključni članovi štaba OVK, postojao je njihov umišljaj
RTS pre 1 satjoš 26 povezanih