Povezane vesti
Izbrisali su me s liste živih! Ispovest Bokija 13 iz zatvora - Osuđen na 9 godina robije: Lešinari su me pokrali!
Mondo 23.03.2022
Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13, osuđen je na devet godina zatvorske kazne nakon hapšenja u akciji "Reket" 2019. godine. Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13, osuđen je na devet godina zatvorske kazne nakon hapšenja u akciji "Reket" 2019… »
"Živog su me sahranili": Boki 13 se javno obratio iz zatvora i šokirao: "licemeri, krpelji, lopovi i lešinari"
Blic 23.03.2022
Bojan Jovanovski, široj javnosti poznatiji kao Boki 13, nakon hapšenja u akciji "Reket" 2019. godine završio je u istražnom zatvoru ''Skoplje''. Boki 13 je u zatvoru od 15. jula 2019. godine, a Osnovni krivični sud u Skoplju ga je 18. juna 2020… »
Vesti dana »
Tramp proglasio Ormuski moreuz teritorijom SAD, Iran pozvan u pakt iz Meke
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 29 povezanih
Uhapšen Željko Vujović! Policija uhvatila pomahnitalog muškarca koji je džipom namerno gazio ljude na konjičkim trkama (video)
Blic pre 15 minutajoš 20 povezanih
Nastavak pobedničkog niza: "Crveni" NADIGRALI "traktoriste" za treće vezano slavlje
InfoKG pre 2 satajoš 31 povezana
Mađarska ponovo pokrenula reaktor nuklearke Pakš: Elektrana uskoro radi punom snagom
Nova pre 2 satajoš 15 povezanih