Повезане вести
Курти позвао Србе да не протестују због одлуке Приштине о гласању
РТВ 23.03.2022
ПРИШТИНА - Премијер привремених приштинских институција Аљбин Курти позвао је данас Србе из Покрајине да не излазе на протесте против одлуке Приштине да им не омогући гласање на изборима 3. априла у њиховим срединама. Курти… »
Курти позвао Србе да не протестују због одлуке Приштине о гласању
Еуроневс 23.03.2022
Премијер привремених приштинских институција Аљбин Курти позвао је данас Србе из Покрајине да не излазе на протесте против одлуке Приштине да им не омогући гласање на изборима 3. априла у њиховим срединама. Курти тврди да… »
Курти позива Србе да не протестују
РТС 23.03.2022
Премијер привремених институција у Приштини Аљбин Курти рекао је да се не слаже са најављеним протестима Срба на Косову и Метохији, због немогућности да у својим срединама гласају на парламентарним и председничким изборима 3… »
Курти позива косовске Србе да не учествују на најављеним протестима
Бета 23.03.2022
Премијер Косова Аљбин Курти је позвао Србе, градјане Косова да се не прикључе најављеним протестима због онемогућавања одржавања избора Србије на Косову. "Видео сам синоц́ да је у Србији одржан састанак Савета безбедности и… »
Курти позвао Србе да не учествују на протестима
Слободна Европа 23.03.2022
Премијер Косова Аљбин (Албин) Курти је најављене протесте косовских Срба због неодржавања српских избора 3.априла оценио "непотребним" и позвао припаднике српске заједнице да не учествују на њима. "Ја сам у прошлости… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО Одложено суђење студентима ухапшеним након Видовданског протеста
Нова пре 1 сатјош 29 повезаних
Ђедовић: Држава ће учинити све да очува стабилност снабдевања горивом и енергетску стабилност
Бета пре 3 сатајош 42 повезане
Почиње пријављивање за упис објеката, подршка Нишлијама на 24 локације
Југ пресс пре 1 сатјош 120 повезаних
Почео састанак председника Вучића са тимовима за енергетску стабилност: Присутан цео државни врх! Мали, Табаковић, Мацут... (фото)
Блиц пре 0 минутајош 43 повезане
НБС: Нема проблема са снабдевеношћу евром на девизном тржишту, курс динара није угрожен
РТВ пре 2 сатајош 22 повезане