Povezane vesti
Oženio sam nevinu iz Požarevca, a onda me na svadbi pojeo blam: Poštujem svačije običaje, ali nisam hteo da se ponašamo ko…
Kurir 23.03.2022
Ispovest Beograđanina (33) koji se zgrozio običajima kad se ženio svojom devojkom iz Požarevca (27) izazvala je pravi mali rat među korisnicima društvenih mreža. Kulturološke razlike između momka iz velikog grada i devojke iz provincije, ako su i… »
Oženio sam se nevinom devojkom iz Požarevca i doživeo strašan blam: Beograđanin poludeo zbog običaja - To je seljački!
Mondo 23.03.2022
Momak iz Beograda otkrio šta ga je najviše osramotilo na sopstvenom venčanju - popisivanje poklona! Momak iz Beograda otkrio šta ga je najviše osramotilo na sopstvenom venčanju - popisivanje poklona! Ispovest jednog Beograđanina (33) koji se oženio… »
Vesti dana »
Potpis na daljinu: Teheran razmatra mogućnost da predsednici SAD i Irana elektronski parafiraju memorandum
Kurir pre 48 minutajoš 41 povezana
Završeno polaganje prijemnog ispita za buduće srednjoškolce
Užice oglasna tabla pre 7 satijoš 62 povezane
Srbija Ziđin Koper reaguje povodom odluke američke carine da zaustavi promet robe sa njom
Ist media pre 4 satijoš 23 povezane
Tramp negirao navode iz mirovnog sporazuma: Ništa od fonda vrednog 300 milijardi dolara za Iran
Kurir pre 4 satijoš 37 povezanih
Nove izmene Mrdićevih zakona: Da li ih je Venecijanska komisija popravila
BBC News pre 4 satijoš 49 povezanih