Povezane vesti
Ministar Stefanović najavio nove „nore“ za Vojsku Srbije
Euronews 23.03.2022
Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović obišao je danas pogone fabrike „Borbeni složeni sistemi“ u Velikoj Plani. On je najavio da će ove nedelje biti isporučeno šest novih samohodnih haubica “nora” Vojsci Srbije, ali i da fabrika… »
Ministar Stefanović najavio nove "nore" za Vojsku Srbije
Blic 23.03.2022
Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović obišao je danas pogone fabrike „Borbeni složeni sistemi“ u Velikoj Plani. On je najavio da će ove nedelje biti isporučeno šest novih samohodnih haubica “nora” Vojsci Srbije, ali i da fabrika… »
Vojska Srbije dobija šest haubica Nora, u pripremi i oklopna vozila
Danas 23.03.2022
Ministar odbrane Srbije Nebojša Stefanović rekao je danas da će Vojsci Srbije ove nedelje biti isporučeno šest novih samohodnih haubica „Nora“. On je tokom posete fabrici „Borbeni složeni sistemi“ u Velikoj Plani rekao da se tu radi i na šest novih… »
Vesti dana »
U Ulici Vasilija Đurovića Žarkog manja saobraćaja nezgoda
Prokuplje press pre 22 minutajoš 1 povezana
Kos: Predstavnici srpskog civilnog društva izloženi kampanjama blaćenja i ličnim napadima
Nova pre 1 satjoš 1 povezana
Liberijske vlasti zaplenile drogu vrednu 370 miliona dolara, uhapšena osoba sa srpskim pasošem
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Aleksa Kuljanin bez straha napao Bragu: "Ja sam to najavljivao, bukvalno sam samo čekao trenutak da uđem"
Telegraf pre 1 satjoš 3 povezane