Повезане вести
Марија Шерифовић пева у Београду након 2 године: Плаши ме оволико људи ВИДЕО
Нова 23.03.2022
Певачица се одмах обратила публици у Сава Центру. Марија Шерифовић вечерас наступа на првом од два заказана концерта у Сава Центру. Ово је њен први велики концерт након двогодишње паузе услед пандемије коронавируса. Певачица… »
Марија Шерифовић открила колико зарађује од концерата! Певачица прави спектакл, а признала: Нико ми неће веровати! (видео)
Курир 23.03.2022
Марија Шерифовић вечерас одржава први у низу концерата у српској престоници, а пред нашим камерама није крила одлично расположење. Мало пред концерт Марија Шерифовић је открила све о заради са ових концерата. - Од ових… »
За неке разводе сам ја заслужна! Јована Пајић у првом реду код Марије Шерифовић на концерту, а певачица шокирала изјавом
Курир 23.03.2022
Певачица Марија Шерифовић одржала је вечерас први у низу концерата пред београдском публиком. - Хеј, шта се променило у првом реду? Један, два развода... За неке сам заслужна ја - казала је Марија Шерифовић у свом стилу, док се у… »
Вести дана »
Повећана тражња за евром подиже курс у Србији, мењачи ограничени прописима
Наслови.аи пре 2 сатајош 11 повезаних
Чак 14 жаришта у Београду, од јануара заражено више од 400 деце: Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Данас пре 8 сатијош 3 повезане
Огласила се Народна банка Србије: Ево какве мере су предузете за снабдевање мењачница евром
Курир пре 3 сатајош 29 повезаних