Povezane vesti
Marija Šerifović peva u Beogradu nakon 2 godine: Plaši me ovoliko ljudi VIDEO
Nova 23.03.2022
Pevačica se odmah obratila publici u Sava Centru. Marija Šerifović večeras nastupa na prvom od dva zakazana koncerta u Sava Centru. Ovo je njen prvi veliki koncert nakon dvogodišnje pauze usled pandemije koronavirusa. Pevačica nije krila sreću pri… »
Marija Šerifović otkrila koliko zarađuje od koncerata! Pevačica pravi spektakl, a priznala: Niko mi neće verovati! (video)
Kurir 23.03.2022
Marija Šerifović večeras održava prvi u nizu koncerata u srpskoj prestonici, a pred našim kamerama nije krila odlično raspoloženje. Malo pred koncert Marija Šerifović je otkrila sve o zaradi sa ovih koncerata. - Od ovih koncerata, verovali vi meni ili… »
Za neke razvode sam ja zaslužna! Jovana Pajić u prvom redu kod Marije Šerifović na koncertu, a pevačica šokirala izjavom
Kurir 23.03.2022
Pevačica Marija Šerifović održala je večeras prvi u nizu koncerata pred beogradskom publikom. - Hej, šta se promenilo u prvom redu? Jedan, dva razvoda... Za neke sam zaslužna ja - kazala je Marija Šerifović u svom stilu, dok se u javnosti nedavno pričalo… »
Vesti dana »
Vučić: Pitanje je samo kad će stići upozorenje za sekundarne sankcije
Nedeljnik pre 18 minutajoš 48 povezanih
NBS potvrđuje stabilnost deviznog tržišta uprkos sezonskom porastu potražnje za evrom
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 34 povezane
Stefanović (SSP): Jedino što Vučić može da kaže čelnicima EU je da je Srbiju otela mafija
Beta pre 6 satijoš 30 povezanih