Povezane vesti
Tuga! NATO je na Torniku 1999. ubio Milanka Savića i njegove drugove otac radojica: Šetam oko kuće, a iznad avioni, Bog ih…
Kurir 24.03.2022
Bombardovanje samo što je bilo počelo, bio je početak aprila, četiri sata i deset minuta ujutru, bomba ogromne razorne snage, najverovatnije raketa "tomahavk", pogodila je objekat ski-centra u kom su zanoćila trojica mladića... Ponekad u martu, pred… »
"Svi me zovu bombarder": Lazar je rođen 24. marta pre 23 godine, a ovo je njegova priča
Blic 23.03.2022
Ja sam beba iz ratnog vremena, kojeg se naravno ne sećam, ali ga se dobro sećaju moji roditelji, familija i komšije. Zbog sudbine da dođem na svet baš na dan kada je počelo bombardovanje Srbije, dobio sam i nadimak "bombarder", priča Lazar Kostić… »
Vesti dana »
Automobil uleteo u ljude na božićnom sajmu u Nemačkoj, najmanje dvoje mrtvih, 68 ranjenih, isplivali detalji o vozaču (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 7 povezanih
Partizan izgubio u Istanbulu i pored solidne partije, Efes naneo drugi vezani poraz crno-belima
Danas pre 2 satajoš 6 povezanih
Vučić o tragediji u Hrvatskoj i Nemačkoj: "Saučešće porodicama stradalih i želje za brzi oporavak svima drugima"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana