Povezane vesti
Komšić: Niko u BiH ne želi da uvuče Srbiju u sukob
N1 Info 24.03.2022
Član Predsedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić izjavio je da u Bosni i Hercegovini ne postoji niko ko želi da Srbiju uvuče u sukob. „Ja ne primećujem, a mogu govoriti samo za BiH, da ovde postoji bilo ko, bilo kakva organizovana snaga, koja… »
Komšić: Niko iz BiH ne želi da Srbiju uvuče u sukob
Novi magazin 24.03.2022
Član Predsedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić izjavio da u Bosni i Hercegovini ne postoji niko ko želi da Srbiju uvuče u sukob. "Ja ne primećujem, a mogu govoriti samo za BiH, da ovde postoji bilo ko, bilo kakva organizovana snaga, koja… »
Komšić tvrdi da ne postoji niko u Bosni ko želi da Srbiju uvuče u sukob
Politika 24.03.2022
SARAJEVO - Član Predsedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić rekao je, komentarišući izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da države regiona, uključujući i Sarajevo, žele da uvuku Srbiju u sukob, da on tako nešto u BiH ne primećuje. Kako tvrdi… »
Komšić: Ne postoji niko u BiH koji želi da uvuče Srbiju u sukob
Euronews 24.03.2022
Član Predsedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić danas je, komentarišući izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da države regiona, uključujući i Sarajevo žele da uvuku Srbiju u sukob, rekao da on tako nešto u BiH ne primećuje. Kako tvrdi Komšić… »
Vesti dana »
Lokalizovan požar u zgradi Specijalnog suda u Ustaničkoj ulici, nema povređenih
RTV pre 33 minutajoš 41 povezana
Premijer Španije otkazao učešće na forumu u Davosu zbog železničke nesreće u Adamuzu
Insajder pre 18 minutajoš 64 povezane
Policija poziva na opreznu vožnju zbog početka školske godine
Jug press pre 23 minutajoš 29 povezanih
Tramp je toliko uvređen što nije dobio Nobelovu nagradu za mir da je poslao preteće pismo norveškom premijeru: "Ako ste tako odlučili, ja više nemam obavezu da..."
Blic pre 13 minutajoš 51 povezana
Poznat potencijalni protivnik Novaka Đokovića u drugom kolu Australijan opena
Sportske.net pre 23 minutajoš 34 povezane