Повезане вести

Вучевић: Партнерство Кине и Србије доноси бенефите и постаје толико дубоко, у потпуности оправдава термине "стратешко" и…

Вучевић: Партнерство Кине и Србије доноси бенефите и постаје толико дубоко, у потпуности оправдава термине "стратешко" и…

Србија данас 24.03.2022
Нови Сад постаје све бољи и бољи град. Данас сам одржао изузетан састанак са представницима кинеског џина "Шанг Донга", који већ годинама изузетно послује у нашој земљи на бројним инфраструктурним пројектима и који су нас све… »
Вучевић са представницима "Шанг Донга": Сигуран сам да ћемо наставити успешну сарадњу

Вучевић са представницима "Шанг Донга": Сигуран сам да ћемо наставити успешну сарадњу

Вечерње новости 24.03.2022
Фото: Инстаграм - Све су нас "купили" квалитетом радова, тачношћу и пословном етиком. Цењени гости су нам представили ново руководство и на столу су били даљи планови за Нови Сад и Србију. Сигуран сам да ћемо са новим… »
Вучевић о новим плановима Шанг Донга

Вучевић о новим плановима Шанг Донга

Дневник 24.03.2022
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић је дан почео састанком са челницима кинеске компаније „Шанг Донг“. „Данас сам одржао изузетан састанак са представницима кинеског џина "Шанг Донга", који већ годинама изузетно послује у… »

Курир 24.03.2022
Данас сам одржао изузетан састанак са представницима кинеског џина "Шанг Донга", који већ годинама изузетно послује у нашој земљи на бројним инфраструктурним пројектима и који су нас све "купили" квалитетом радова, тачношћу и… »

Вести дана »