Повезане вести

Преминула жена из Врања од убодне ране коју је нанео муж, а коме прети затвор од 10 година до доживотне робије

Преминула жена из Врања од убодне ране коју је нанео муж, а коме прети затвор од 10 година до доживотне робије

Југмедиа 24.03.2022
Снежана Павловић (45) преминула је данас поподне у Клиничком центру Ниш где је рано јутрос пребачена на лечење након што јој је супруг касно синоћ нанео ножем „повреде опасне по живот“. Супруг Дејан Павловић се сада терети за… »
Преминула жена коју је пред ћеркама избо пијани муж

Преминула жена коју је пред ћеркама избо пијани муж

ОК радио 24.03.2022
Жена коју је Д. П. (45) претходне ноћи избо ножем у стану у Врању преминула је у КЦ Ниш, објавиљују медији. Злочин се догодио у среду увече, око 23 сата, када је Д. П. (45), нкон расправе насрнуо на супругу (45) и зарио јој… »
Ћерке спречиле очеве да им закољу мајке: Два идентична злочина у Србији у року од 4 сата

Ћерке спречиле очеве да им закољу мајке: Два идентична злочина у Србији у року од 4 сата

Телеграф 24.03.2022
Жени из Врања извађена је слезина и налази се у тешком стању. У Србији су се у размаку од четири сата догодила два идентична случаја породичног насиља у којима су ћерке покушале да заштите мајке које су њихови мужеви… »
Муж избо жену и повредио ћерке кад су покушале да заштити мајку

Муж избо жену и повредио ћерке кад су покушале да заштити мајку

Југмедиа 24.03.2022
Д.П. (1977) из Врања је, после свађе са својом супругом (45) убо синоћ ножем и нанео је тешке повреде, али је повредио и своје две ћерке које су покушале да одбране мајку, потврђено је ЈуГмедии у Полицијској управи у Врању. То… »
Врањанац ножем избоо супругу и посекао ћерку

Врањанац ножем избоо супругу и посекао ћерку

Врање невс 24.03.2022
Једна жена избодена је у среду око 23 сата у Врању, сазнаје Врање Невс. Повређена је и њена ћерка. Догађај се збио у Улици Максима Горког. Напао их је муж, односно отац. Жена је медицински збринута у врањској болници са… »
Познато стање жене коју је муж избо ножем у Врању: Оперисана је јутрос, повреде има на три критична места

Познато стање жене коју је муж избо ножем у Врању: Оперисана је јутрос, повреде има на три критична места

Телеграф 24.03.2022
Жена је у тешком стању и изгубила је много крви. Жена коју је Д.П. (45) ноћас избо ножем дугим 20 центиметара је, како Телеграф сазнаје, јутрос оперисана и изгубила је много крви. - Слезина јој је извађена још у Врању, а у Нишу… »
МУП о детаљима породичне драме: Насилник повредио две ћерке

МУП о детаљима породичне драме: Насилник повредио две ћерке

ОК радио 24.03.2022
Полицијска управа Врање издала је саопштење о детаљима породичне драме која се у среду увече догодила у Врању. Припадници Министарства унутрашњих послова у Врању ухапсили су Д. П. (1977) из околине овог града, због… »
Врањанка избодена, муж у притвору

Врањанка избодена, муж у притвору

Бујановачке 24.03.2022
Бујановац, Врање, 24. март 2022. П. Д. (45) напао је у Врању ножем своју супругу и нанео јој повреде опасне по живот. Он је у среду увече, након расправе, задао супрузи убоде у пределу стомака, јавља Блиц. П.Д. је насрнуо и на… »
"Тата ме посекао док сам се борила с њим да ми не убије маму": Детаљи породичне трагедије у Врању

"Тата ме посекао док сам се борила с њим да ми не убије маму": Детаљи породичне трагедије у Врању

Телеграф 24.03.2022
Снежана П. у тешком стану превезена је у болницу у Нишу, док је њена ћерка пуштена на кућно лечење. Полиција у Врању ноћас је ухапсила Дејана П. (45) због сумње да је пијан избо жену Снежану (45), а по руци посекао ћерку док… »
Хорор у Врању: Пијани муж избо жену, и повредио ћерку

Хорор у Врању: Пијани муж избо жену, и повредио ћерку

ОК радио 24.03.2022
У среду увече, око 23 сата, мушкарац П.Д у алкохолисаном стању избоо је супругу ножем, а ћерку повредио када је покушала да заштити мајку. Жена је примљена у врањском Здравственом центру са повредама опасним по живот Након… »

Вести дана »