Povezane vesti
Ne bila joj u koži kad izađe iz zadruge! Dalila nazvala Anu Korać prostitutkom, starleta joj žestoko odgovorila!
Mondo 24.03.2022
Ana Korać reagovala na prozivke Dalile Dragojević. Ana Korać reagovala na prozivke Dalile Dragojević. Dalila Dragojević nedavno je u svom izlaganju u Zadruzi potkačila Anu Korać. Ona je tokom svađe sa Filipom Carem, isprozivala bivšu devojku brata svog… »
Dalila nazvala koraćevu prostitutkom, starleta uzvratila udarac Ja tu kuću nisam ukaljala kao ona, niti sam odvojila sina od…
Kurir 24.03.2022
Starleta Ana Korać odgovorila je u svom stilu na prozivke Dalile Dragojević, aktuelne učesnice Zadruge 5. Naime, Dalila je tokom svađe sa Filipom Carem potkačila Anu Korać, bivšu devojku Davida Dragojevića, rođenog brata Dejana Dragojevića (inače… »
Vesti dana »
FOTO i VIDEO: Protest ispred Skupštine grada zbog oduzimanja dve prostorije Akademiji umetnosti, manji incident u sali
Moj Novi Sad pre 30 minutajoš 39 povezanih
Deca plaćaju cenu rata u Libanu: svakog dana strada jedno školsko odeljenje
Newsmax Balkans pre 45 minutajoš 43 povezane
Od 23. marta dostupna usluga eZakazivanje termina za upis i testiranje deteta u prvi razred osnovne škole
PC Press pre 1 satjoš 19 povezanih
Zahlađenje i jak vetar u Srbiji: Udari olujne jačine na istoku, temperatura do 12 stepeni
Glas Zaječara pre 3 satajoš 24 povezane
Oglasili se iz Ministarstva zdravlja o smrti Eme (4) iz Čačka: U lečenju nisu nađene proceduralne i stručne greške
Blic pre 45 minutajoš 17 povezanih