Povezane vesti
Ubio majku u stanu na paliluli, a njegova odbrana začudila čak i tužioca: Izgovorio je samo jednu rečenicu
Kurir 24.03.2022
Davor P. (55) koji je osumnjičen da je ubio svoju majku Katarinu P. (78) saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Nakon zločina Davor je sam otišao u stanicu policije sa krvavim rukama i rekao: "Ubio sam majku". S obzirom da se nakon… »
U tužilaštvu rekao samo jednu rečenicu: Osumnjičen da je ubio majku nožem se sam predao policiji, a onda izneo…
Blic 24.03.2022
Beograđanin Davor P. koji je osumnjičen da je ubio svoju majku Katarinu P. saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Kako saznajemo, on je saslušan na okolnosti izvršenja krivičnog dela teškog ubistva, kojom prilikom je lišio… »
Saslušan muškarac osumnjičen za ubistvo majke na Paliluli, branio se ćutanjem
Euronews 24.03.2022
U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, danas je saslušan D.P. (56), osumnjičen za ubistvo majke K.P. (88) u utorak na Paliluli, posle čega je tužilaštvo predložilo sudu da mu odredi pritvor. On se tereti za krivično delo teško ubistvo, a na… »
Vesti dana »

Smanjenje plata nas neće uplašiti, poručuju nastavnici sa velikog protesta u Čačku
Glas Amerike pre 42 minutajoš 34 povezane

Okupljanje ispred SUP Novi Beograd zbog hapšenja aktivista ispred Skupštine grada, blokiran deo Bulevara Mihajla Pupina (foto, video)
Blic pre 18 minutajoš 13 povezanih

Obezbeđenje privatne firme koja je dovodila birače iz Republike Srpske danas tuklo građane ispred gradske skupštine: Dobili milione evra iz budžeta
Nova pre 1 satjoš 87 povezanih

Damnjanović: Građevinska knjiga biće objavljena danas na sajtu Vlade Srbije
RTV pre 1 satjoš 26 povezanih

Meloun: Naše protivnike ne zanima niko ko ne nosi broj 15 (video)
Sportski žurnal pre 6 satijoš 27 povezanih