Povezane vesti
U tužilaštvu rekao samo jednu rečenicu: Osumnjičen da je ubio majku nožem se sam predao policiji, a onda izneo neočekivanu…
Blic 24.03.2022
Beograđanin Davor P. koji je osumnjičen da je ubio svoju majku Katarinu P. saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Kako saznajemo, on je saslušan na okolnosti izvršenja krivičnog dela teškog ubistva, kojom prilikom je lišio života svoju… »
Ubio majku u stanu na paliluli, a njegova odbrana začudila čak i tužioca: Izgovorio je samo jednu rečenicu
Kurir 24.03.2022
Davor P. (55) koji je osumnjičen da je ubio svoju majku Katarinu P. (78) saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Nakon zločina Davor je sam otišao u stanicu policije sa krvavim rukama i rekao: "Ubio sam majku". S obzirom da se nakon… »
Saslušan muškarac osumnjičen za ubistvo majke na Paliluli, branio se ćutanjem
Euronews 24.03.2022
U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, danas je saslušan D.P. (56), osumnjičen za ubistvo majke K.P. (88) u utorak na Paliluli, posle čega je tužilaštvo predložilo sudu da mu odredi pritvor. On se tereti za krivično delo teško ubistvo, a na saslušanju se… »
Vesti dana »

'Predloženi teritorijalni ustupci Ukrajine su Putinova zamka', kaže visoka zvaničnica EU
BBC News pre 16 minutajoš 17 povezanih

Zemljotres jačine 7,5 pogodio Drejkov prolaz, izdato upozorenje na cunami
Euronews pre 41 minutajoš 11 povezanih

Nikola Kovačević: Srbija može loše da prođe u Strazburu ako domaći organi ne budu reagovali na policijsku brutalnost
Danas pre 16 minutajoš 1 povezana

SAD preispituju podobnost više od 55 miliona stranaca koji imaju vize
Slobodna Evropa pre 6 minutajoš 6 povezanih