Povezane vesti

Ubio majku u stanu na paliluli, a njegova odbrana začudila čak i tužioca: Izgovorio je samo jednu rečenicu

Ubio majku u stanu na paliluli, a njegova odbrana začudila čak i tužioca: Izgovorio je samo jednu rečenicu

Kurir 24.03.2022
Davor P. (55) koji je osumnjičen da je ubio svoju majku Katarinu P. (78) saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Nakon zločina Davor je sam otišao u stanicu policije sa krvavim rukama i rekao: "Ubio sam majku". S obzirom da se nakon… »
U tužilaštvu rekao samo jednu rečenicu: Osumnjičen da je ubio majku nožem se sam predao policiji, a onda izneo…

U tužilaštvu rekao samo jednu rečenicu: Osumnjičen da je ubio majku nožem se sam predao policiji, a onda izneo…

Blic 24.03.2022
Beograđanin Davor P. koji je osumnjičen da je ubio svoju majku Katarinu P. saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Kako saznajemo, on je saslušan na okolnosti izvršenja krivičnog dela teškog ubistva, kojom prilikom je lišio… »
Saslušan muškarac osumnjičen za ubistvo majke na Paliluli, branio se ćutanjem

Saslušan muškarac osumnjičen za ubistvo majke na Paliluli, branio se ćutanjem

Euronews 24.03.2022
U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, danas je saslušan D.P. (56), osumnjičen za ubistvo majke K.P. (88) u utorak na Paliluli, posle čega je tužilaštvo predložilo sudu da mu odredi pritvor. On se tereti za krivično delo teško ubistvo, a na… »

Vesti dana »