Повезане вести

Милош Јовановић (НАДА) : Косово и Метохија су неотуђиви део Србије

Милош Јовановић (НАДА) : Косово и Метохија су неотуђиви део Србије

Глас Шумадије 24.03.2022
Председнички кандидат Српске коалиције НАДА коју чине ПОКС, ДСС и 25 удружења грађана, др Милош Јовановић изјавио је у Призрену након обиласка Богородице Љевишке и цркве Светог Ђорђа да су Косово и Метохија неотуђив део Србије… »
Јовановић: Радићемо предано на реинтеграцији Косова и Метохије у пуни уставно-правни поредак Србије

Јовановић: Радићемо предано на реинтеграцији Косова и Метохије у пуни уставно-правни поредак Србије

Данас 24.03.2022
Председнички кандидат коалиције НАДА Милош Јовановић изјавио је данас да ће та коалиција радити предано на реинтеграцији Косова и Метохије у пуни уставно-правни поредак Србије. „Ја као председнички кандидат, као председник, и ми… »

Бета видео 24.03.2022
БЕОГРАД - Председнички кандидат коалиције НАДА Милош Јовановић изјавио је данас да ће та коалиција радити предано на реинтеграцији Косова и Метохије у пуни уставно-правни поредак Србије. ``Ја као председнички кандидат, као… »

Бета видео 24.03.2022
БЕОГРАД - Председнички кандидат коалиције НАДА Милош Јовановић изјавио је данас да ће та коалиција радити предано на реинтеграцији Косова и Метохије у пуни уставно-правни поредак Србије. ``Ја као председнички кандидат, као… »
Јовановић: Радићемо на реинтеграцији КиМ у пуни уставно-правни поредак Србије

Јовановић: Радићемо на реинтеграцији КиМ у пуни уставно-правни поредак Србије

Нова 24.03.2022
Председнички кандидат Српске коалиције НАДА Милош Јовановић изјавио је данас у Призрену, после обиласка Богородице Љевишке и Цркве Светог Ђорђа, да је Косово неотуђиви део Србије. Јовановић је рекао да од Косова нема одустајања… »
Јовановић: Сагласан сам с неким ставовима СНС-а по питању националних интереса

Јовановић: Сагласан сам с неким ставовима СНС-а по питању националних интереса

Нова 24.03.2022
Председнички кандидат коалиције НАДА Милош Јовановић говорио је у емисији "Пробуди се" о случају Мирославу Мишковићу, али и годишњици агресије НАТО на Србију. Јовановић је у емисији „Пробуди се“ на Нова С телевизији рекао је да… »

Вести дана »