Povezane vesti
Odbrana osumnjičenog za ubistvo majke na Paliluli začudila je i tužioca: Rekao je samo jednu rečenicu
Telegraf 24.03.2022
Od strane Višeg javnog tužilaštva predložen je pritvor prema osumnjičenom. Davor P. koji je osumnjičen da je ubio svoju majku Katarinu P. saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Obzirom da se nakon zločina sam predao policiji njegova… »
U tužilaštvu rekao samo jednu rečenicu: Osumnjičen da je ubio majku nožem se sam predao policiji, a onda izneo neočekivanu…
Blic 24.03.2022
Beograđanin Davor P. koji je osumnjičen da je ubio svoju majku Katarinu P. saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Kako saznajemo, on je saslušan na okolnosti izvršenja krivičnog dela teškog ubistva, kojom prilikom je lišio života svoju… »
Vesti dana »
Na šalterima 586 pošta širom Srbije prijavljivanje nelegalnih objekata
RTK pre 48 minutajoš 35 povezanih
Vučić: Razmotreno više scenarija za zaštitu interesa zemlje, građana i privrede
RTV pre 58 minutajoš 40 povezanih
Objavljene adrese na kojima građani Novog Sada mogu podneti zahtev za legalizaciju objekata
Moj Novi Sad pre 23 minutajoš 51 povezana
Novi rat zemalja koje je Tramp "pomirio"! Kraljevska vojska digla borbene avione, ispaljene rakete, ima mrtvih, roditelji u panici trče po decu u školu (video)
Kurir pre 1 satjoš 35 povezanih
Zelenski: Ne postoji jedinstven stav o teritorijama, potrebne i bezbednosne garancije
RTV pre 28 minutajoš 43 povezane