Povezane vesti
O „Femkanju“ ili „Pokondirenoj tikvi“ 21. veka
Nova 24.03.2022
U početku sam bio vrlo zabrinut zbog uloge koja mi je dodeljena i razmišljao sam da li da je prihvatim. Međutim, nakon ponovnog čitanja teksta, i kroz razgovor sa piscem i rediteljkom, došlo je do takve promene da sam jedva čekao da počnem da radim, kaže… »
Kako izgleda moderna Pokondirena tikva: Šta može da krene naopako i pomuti Femine planove da obezbedi ćerki bezbrižnu budućnost…
Kurir 24.03.2022
Na velikoj sceni Aleksandar Popović Teatra Vuk sutra veče premijerno će biti izvedena drama "Femkanje" u režiji Isidore Goncić. Predstava je rađena po tekstu Jordana Cvetanovića nastao po motivima komedije "Pokondirena tikva“ Jovana Sterije Popovića… »
Nova premijera u Teatru VUK
Telegraf 24.03.2022
"Femkanje" Jordana Cvetanovića u režiji Isidore Goncić. Na velikoj sceni Teatra Vuk, 25. marta 2022. godine održaće se premijera komedije FEMKANJE po tekstu Jordana Cvetanovića u režiji Isidore Goncić. U predstavi igraju: Dušan Kaličanin, Zoran Pajić i… »
Vesti dana »

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature
Naslovi.ai pre 4 satijoš 25 povezanih

Ministarstvo poljoprivrede započelo isporuku pomoći poljoprivrednicima pogođenim požarima
Naslovi.ai pre 3 satajoš 21 povezana

Tragedija - Preminuio fudbaler koga je kod Loznice udario grom (foto)
Sportski žurnal pre 37 minutajoš 20 povezanih

Srušio se avion kod Valensije: Ima mrtvih, strašan snimak sa mesta nesreće (Video)
Mondo pre 47 minutajoš 18 povezanih