Povezane vesti
Miljana stavila karte na sto! Kulićeva pred Nendom priznala sve Zoli, on odmah spomenuo Mariju! (video)
Kurir 24.03.2022
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola nastavili su da razgovaraju u pušionici i to pred Nenadom Macanovićem. - Bolje da se smeje, nego da histeriše, veruj mi - pričao je Zola. - Da li misliš da ja želim da se pomirim sa tobom da i mogao bilo ko da me spreči… »
Zola pred svima otkrio šta mu je Miljana uradila! Kulićkin dečko pobesneo kada je čuo, a ona mu odbrusila: Sa tobom sam…
Kurir 24.03.2022
Voditeljka Ivana Šopić postavila je naredno pitanje koje je bilo za Miljanu Kulić. - Je l' ti nedostajao Zola, ipak je on tvoja prva Bebica? - glasilo je pitanje. - Nije, jutros mi je bilo dosadno. Neću više da komentarišem - rekla je Miljana. - Jutros… »
Vesti dana »
Tužilac Višeg javnog tužilaštva na uviđaju požara u Specijalnom sudu, izašao i ministar pravde
Sputnik pre 10 minutajoš 52 povezane
Patrole i radari: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu i okolini
Radio 021 pre 0 minutajoš 31 povezana
Protest profesora i studenata Filozofskog fakulteta ispred Dekanata, traže da Uprava zaštiti profesorku Kleut
Moj Novi Sad pre 44 minutajoš 14 povezanih
"Amerika se sprema za napad" Rusi u ekstazi zbog sukoba SAD i EU oko Grenlanda, oglasio se Medvedev: "NATO je gotov"
Blic pre 5 minutajoš 56 povezanih