Povezane vesti
Miljana stavila karte na sto! Kulićeva pred Nendom priznala sve Zoli, on odmah spomenuo Mariju! (video)
Kurir 24.03.2022
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola nastavili su da razgovaraju u pušionici i to pred Nenadom Macanovićem. - Bolje da se smeje, nego da histeriše, veruj mi - pričao je Zola. - Da li misliš da ja želim da se pomirim sa tobom da i mogao bilo ko da me spreči… »
Zola pred svima otkrio šta mu je Miljana uradila! Kulićkin dečko pobesneo kada je čuo, a ona mu odbrusila: Sa tobom sam…
Kurir 24.03.2022
Voditeljka Ivana Šopić postavila je naredno pitanje koje je bilo za Miljanu Kulić. - Je l' ti nedostajao Zola, ipak je on tvoja prva Bebica? - glasilo je pitanje. - Nije, jutros mi je bilo dosadno. Neću više da komentarišem - rekla je Miljana. - Jutros… »
Vesti dana »

Grujić (SSP) o izjavi ministra Glišića: Zbog naprednjačke korupcije niko više ne sme da strada
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 2 povezane

"Tražimo od opozicije da ne izlazi na parlamentarne izbore i da pruže podršku našoj listi": Student Pravnog fakulteta o izborima: "Ukoliko bismo išli sa opozicijom, podrška bi nam opala"
Blic pre 6 satijoš 2 povezane

250.000 Ljudi marširalo protiv izraela! Krcate ulice uprkos kiši: "Najmanje što možemo zbog užasa u Gazi" (foto)
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane